Excel-taitoinen asiakaspalvelija, Maakuntien tilakeskus
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021
Oletko itsenäinen, järjestelmällinen ja asiakaspalveluhenkinen Excel-taitaja? Etsimme nyt oma-aloitteista ja Excel-taitoista henkilöä toimimaan asiakasrajapintaan Maakuntien tilakeskukselle. Mikäli sinulla on kiinnostusta tietomallintamista ja data-analytiikkaa kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä roolissa pääasiallisena tehtävänäsi on palvella kunta-asiakkaita Teamsissä, puhelimitse ja sähköpostitse. Olet aktiivisesti yhteydessä kunnan toimijoihin ja autat heitä saamaan irti enemmän käytössä olevasta palvelusta. Osana työtäsi käsittelet ja analysoit asiakkailta saatuja tietoja. Tarvittaessa korjaat ja täydennät tietoja myös yhdessä asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulla olevan asiakaspalveluhenkistä asennetta. Tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytys on sujuva Excel-osaaminen.
TYÖNKUVA

* Asiakkailta saatujen tietojen tarkistaminen, korjaaminen ja täydentäminen
* Datan analysointia
* Yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse
* Käyttöliittymän kouluttamista kunnille

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta esim. kaupallinen
* Sujuvat Excel-taidot


Eduksi katsomme PowerBI-osaamisen sekä aikaisemman kokemuksen datankäsittelystä ja ymmärryksen kiinteistö- tai vuokraustoiminnasta.

Etsimämme henkilö on:


* Palveluhenkinen
* Oppimiskykyinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vuoden 2021 loppuun asti
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Maakuntien tilakeskuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maakuntien tilakeskus Oy on toimitilajohtamisen strateginen kumppani. Palvelemme julkisen sektorin asiakkaita tuottamalla digitaalista tietoa, palveluita ja ratkaisuja toimitilajohtamiseen. Muodostamme tilannekuvan kuntien kiinteistöistä, tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen johtamisessa tarvittavaa tilatietoa ja autamme kuntia parantamaan kiinteistönpidon tuottavuutta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462840
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki