(Poistunut julkaisusta)

Excel osaaja / osa-aikainen - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Hei sinä Excel -osaaja! Hyvä mahdollisuus projektiin, jossa voit työskennellä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti tilanteesi ja toiveidesi mukaan. 
Etsimme yhteistyössä kansainvälisen asiakasyrityksemme kanssa Vantaalle Excel osaajaa projektiin, jonka arvioitu kesto on kaksi kuukautta. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksena. Edellytyksenä työn menestykselliselle hoitamiselle on vahvat perustaidot Excelin käytössä. Pystyt tehokkaasti käsittelemään isoa datamäärää, tekemään kaavoja ja järjestämään tietoja. Tehtävä liittyy järjestelmäprojektiin jonka yhteydessä kaikki tiedot eivät ole siirtyneet uuteen järjestelmään suunnitellusti.
Odotamme sinun olevan työssäsi tarkka ja järjestelmällinen. Toivomme, että olet myös oma-aloitteinen ja tarkastelet käsittelemääsi aineistoa myös terveellä maalaisjärjellä ja otat puheeksi, jos huomaat aineistossa jotain poikkeavaa. 
Tarjoamme hyvän mahdollisuuden joustavaan työntekoon ja osaavan tiimin tuen työllesi! Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, joka on kiinnostunut näkemään suuren kansainvälisen yrityksen toimintaa ja joka nauttii tarkasta työstä, jossa myös näkee työnsä tuloksen. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.