(Poistunut julkaisusta)

Excel-osaaja, Neste, Kilpilahti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Nesteen omaisuudenhallintayksikössä tehdään työkalu-uudistuksia Excelissä. Työkalut liittyvät kustannusanalyysien tekemiseen, laitekustannusten suunnitteluun sekä laitteiston itseauditointiin. Excelit liittyvät siis laitteiston elinkaaren hallintaan. Tehtävä ei vaadi teknistä osaamista itse laitteista, vaan numerotarkkuutta ja Excel osaamista. Tämä tehtävä on loistava projekti, esimerkiksi tuta tai KTM taustaiselle henkilölle. Aloitus on toukokuussa, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista data-analyytikkoa Porvooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Neste Oyj.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään omaisuudenhallintatiimissä. Tiimi kaipaa kipeästi Excel pohjaisia työkaluja, joita he voivat hyödyntää kustannusanalyysien tekemisessä, laitekustannusten suunnittelussa ja laitteiston itseauditoinnissa.

Kyseessä on kolme eri työkalua, jokaiseen löytyy pohjaa mallina, mitä sinun tulee jatkaa ja automatisoida. Tiedot löytyvät Nesteen järjestelmästä, ja sinun tehtäväsi on hakea ne sieltä uuteen työkaluun. Neste käyttää Google työkaluja ja Google sheets on ensisijainen ohjelmisto, millä työkalut toteutetaan. Mikäli syystä tai toisesta, se ei onnistuisi, on MS Excel myös vaihtoehto.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on tarkka ja huolellinen Excel-osaaja. Olet etsimämme henkilö, jos pidät itsenäisestä numeroiden parissa työskentelystä. Rakennettavat työkalut liittyvät omaisuuden hallintaan, tehtävässä on hyödyksi kaupallinen koulutustausta. Excel-tiedostot ovat englanniksi, joten omaat myös hyvän luetun englannin kielen taidon. Työkieli muuten on suomi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Erinomaiset Excel-taidot
* Kiinnostusta numeroiden parissa työskentelyyn
* Tarkka ja huolellinen työote
* Hyvä luetun englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista Visual Basicista ja Makrosta. Kaupallisesta koulutuksesta on myös hyötyä, sillä Excelit liittyvät omaisuudenhallintaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuussa 2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk

Paikka: Porvoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Neste tuottaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja on maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Nesteellä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Neste työllistää noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy yrityksen arjessa. Koska työ ei ole koko elämä, Neste huolehtii siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.