Excel-osaaja Ahlsellille!
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021
Onko Excel lempityökalusi? Etsimme henkilöä työskentelemään pääasiallisesti Excelin parissa Ahlsellille Hyvinkäälle.Työt voidaan tehdä myös Helsingistä tai Turusta. Aluksi tehtävä olisi osa-aikainen mutta sitä mukaan, kun osaaminen kehittyy niin tehtävä muuttuisi kokoaikaiseksi. Lue lisää ja hae pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet ERP-järjestelmän parissa yhdessä muun tiimin kanssa. Seuraat myös yhdessä muun tiimin kanssa sisään tulevia erilaisia toimeksiantoja hinnoitteluun liittyen. Osallistut tiimin palavereihin.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
* Upean tilaisuuden kehittyä mielenkiintoisessa yrityksessä!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Hintojen ylläpito ja päivittäminen järjestelmään
* ERP-järjestelmän testaaminen
* Toimeksiantojen seuraaminen ja toteuttaminen


Tehtävä sopii sinulle, joka olet esim. kiinnostunut tukkukaupasta ja haluat olla osa menestyvää yritystä, jossa ihmiset ovat viihtyneet kauan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tutkinto
* Vahva Excel-osaaminen
* Työkokemusta liiketoiminnan parista
* Joustava ja asiakaspalveluhenkinen työote
* Sujuva suomi ja englanti


Järjestelmien suhteen voi tapahtua nopeita muutoksia, jonka vuoksi olet joustava luonteeltasi. Ahlsellilla talon sisäinen asiakaspalvelu on erittäin tärkeää, jonka vuoksi edellytämme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja. Kommunikoit Suomen lisäksi Ruotsiin, joten sujuvan suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva englanti, ruotsi nähdään eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian.
* Kesto: 12 kuukautta, jatko mahdollinen. Aluksi osa-aikainen (3 päivää/viikko), tarkoitus muuttua kokoaikaiseksi.
* Sijainti: Helsinki/etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ahlsellin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446843
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää