Evertastelle tuotantotyöntekijöitä Vantaalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Evertastelle tuotantotyöntekijöitä Vantaalle!

Nyt on heti vuoden 2022 alusta kokoaikaista työtä hyvässä porukassa tarjolla, sillä etsimme tiimityöhenkisiä tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen Evertaste Oy:lle pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta, sillä heti työsuhteen alkuun saat kattavan koulutuksen.

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Tästä voit kurkata, millaista tuotantotyö Evertaste Oy:llä on:

https://www.youtube.com/watch?v=1IcVtgFHu1E&ab_channel=EezyOyj\ Evertaste - Työntekijätarina

Työssä pääset valmistamaan erilaisia take away -tuotteita, kuten täytettyjä sämpylöitä, kolmioleipiä ja salaatteja - työpäivän aikana pääset valmistamaan monia erilaisia tuotteita. Työ on linjastotyöskentelyä ja työpäivän aikana pääset valmistamaan monia erilaisia tuotteita. Evertaste tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja opetella erilaisia työtehtäviä oman kiinnostuksesi mukaan!

Työtä tehdään säännöllisenä kaksivuorotyönä viitenä päivänä viikossa maanantain ja lauantain välillä. Aamuvuoro on 6:00-14:00 ja iltavuoro 14:00-22:00. Työsuhde solmitaan alkuun syyskuun 2022 loppuun määräaikaisena Eezyn kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Evertastelle.

Sinulta toivomme löytyvän huolellisuutta, tarkkuutta ja oma-aloitteista työotetta. Työssä tarvitaan myös hyvää suomen kielen taitoa (taso B1), täysi-ikäsyyttä sekä hygieniapassia. Palkkaus Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen, tuntipalkka vaihtelee 11,00-12,33 €/h välillä aiempi kokemus ja osaaminen huomioiden. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Evertaste haluaa juuri sinut uudeksi tiimiläisekseen! Sinua odottaa hyvän huumorin ja tekemisen meiningin päälle ymmärtävä työyhteisö, jossa hommat hoidetaan porukassa alusta loppuun. Työssä pääset aloittamaan heti tammikuun 2022 alussa, joten lähetä hakemuksesi CV:si kera tulemaan hakulinkin kautta jo tänään! Haastatteluja käydään jo hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja voit kysellä Maijulta puh. 050 309 5366, e-mail (maiju.nikkila@eezy.fi) tai Jaanalta (puh. 050 347 5325, e-mail jaana.puhakka-tanke@eezy.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot