Evertastelle tuotantotyöntekijöitä Vantaalle!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Työntekijöitä elintarviketeollisuuteen Evertaste Oy:lle!

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Etsimme ripeässä työtahdissa viihtyiviä tuotantotyöntekijöitä Evertaste Oy:lle pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tässä työssä ei vaadita aiempaa kokemusta, sillä sinulle tarjotaan kattava koulutus heti työn aluksi. Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin!

Tästä voit kurkata, millaista tuotantotyö Evertaste Oy:llä on:

https://www.youtube.com/watch?v=1IcVtgFHu1E&ab_channel=EezyOyj\ Evertaste - Työntekijätarina

Pääset siis valmistamaan tiimin kanssa erilaisia take away -tuotteita, kuten täytettyjä sämpylöitä, kolmioleipiä ja salaatteja. Työtä tehdään liukuhihnan äärellä ja työpäivän aikana pääset valmistamaan monia erilaisia tuotteita. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja opetella erilaisia työtehtäviä oman kiinnostuksesi mukaan!

Työ on säännöllistä kaksivuorotyötä, aamuvuoro on 6:00-14:00 ja iltavuoro 14:00-22:00. Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa maanantain lauantain välillä. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen sopimus, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua Evertastelle.

Jos olet työssäsi huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen, saatat olla etsimämme henkilö! Työssä tarvitaan lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa (taso B1), täysi-ikäsyyttä sekä hygieniapassia. Palkkauksessa noudatetaan Elintarvikealojen työehtosopimusta, tuntipalkka vaihtelee 11,00-12,33 €/h välillä aiempi kokemus ja osaaminen huomioiden. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Työssä pääset aloittamaan nopealla aikataululla, joten lähetä hakemuksesi CV:si kera tulemaan hakulinkin kautta jo tänään! Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja voit kysellä Maijulta puh. 050 309 5366, e-mail (maiju.nikkila@eezy.fi) tai Jaanalta (puh. 050 347 5325, e-mail jaana.puhakka-tanke@eezy.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot