Evertastelle elintarviketyöntekijöitä!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Työntekijöitä elintarviketeollisuuteen Evertaste Oy:lle!

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Etsimme Evertasten porukkaan lisää reippaita ja tiimityössä viihtyviä tuotantotyöntekijöitä. Tarjolla on pitkäaikainen, kokopäiväinen työ vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien äärellä mukavassa työporukassa!

Käy katsomassa millaista tuotantotyö Evertaste Oy:llä on alla olevasta linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=1IcVtgFHu1E&ab_channel=EezyOyj\ Evertaste - Työntekijätarina

Pääset valmistamaan erilaisia take away -tuotteita, kuten täytettyjä sämpylöitä, kolmioleipiä ja salaatteja. Työtä tehdään viileässä ja pääsääntöisesti tuotteet valmistetaan liukuhihnalla. Työtehtävät vaihtelevat päivän mittaan, sillä yhden työvuoron aikana pääset valmistamaan monia erilaisia tuotteita.

Evertastella sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja opetella erilaisia työtehtäviä oman kiinnostuksesi mukaan! Saat työhön kattavan perehdytyksen työhön, joten aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätön.

Työhön vaaditaan reippaan, huolellisen ja oma-aloitteisen työotteen lisäksi hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa (taso B1) sekä täysi-ikäsyyttä. Työtä tehdään tiiviisti ryhmässä, joten erinomaiset tiimityötaidot ovat kultaakin kalliimmat.

Työ on säännöllistä kaksivuorotyötä, aamuvuoron ollessa 6:00-14:00 ja iltavuoron 14:00-22:00. Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa maanantain lauantain välillä. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen sopimus, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua Evertastelle. Työssä pääset aloittamaan nopealla aikataululla! Palkka maksetaan Elintarvikealojen työehtosopimuksen mukaan. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi CV:si kera tulemaan hakulinkin kautta jo tänään. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstökonsultit Maiju Nikkilä puh. 050 309 5366, e-mail maiju.nikkila@eezy.fi ja Jaana Puhakka-Tanke puh. 050 347 5325, e-mail jaana.puhakka-tanke@eezy.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot