(Poistunut julkaisusta)

EVENT SALES MANAGER
Oy Botta Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme legendaariselle Bottalle kunnianhimoista ja myyntihakuista

EVENT SALES MANAGERIA

vastaamaan yrityksemme tuloksellisesta tapahtumamyynnistä sekä myyntipalvelun toiminnasta. Olet avainroolissa juhlakerroksemme ja tapahtumien kehittämisessä sekä myynnin kasvattamisessa.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva osaaminen sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ravintola- tai tapahtuma-alalta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti välillä kiireessäkin. Olet aktiivinen ja intohimoinen myynnin ammattilainen ja asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen kohti parasta kokonaisratkaisua on sinulle päivittäistä tekemistä. Osaat viedä niin pienet kuin isommat kaupat päätökseen tehokkaasti. Ihmisten kanssa kommunikointi eri kanavissa on sinulle luontevaa ja pidät verkostoitumisesta.

Sinulla on positiivinen elämänasenne ja kykenet toimimaan alati muuttuvassa ympäristössä. Tuot aktiivisesti tiimiimme uusia ideoita ja kehität omalta osaltasi yritystämme osana yrityksen johtoryhmää. Event Sales Manager raportoi suoraan toimitusjohtajalle.

Tule meille kehittämään ja kehittymään. Yhteisöllisyys kuvaa parhaiten dynaamista työyhteisöämme. Tarjoamme perinteikkään työympäristön Etu-Töölössä ja mahdollisuuden tehdä töitä alan ammattilaisten kanssa. Henkilöstöetumme ovat kilpailukykyiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tomi Söderström (tomi@botta.fi, 050 355 0242). Puhelintiedustelut ti ja to klo 15-17.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, viimeistään 23.8.2019 mennessä osoitteeseen tomi@botta.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.