(Poistunut julkaisusta)

Event Marketing Manager
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Moikka Telian bränditiimistä! Meidän missionamme on luoda Telian brändistä helposti lähestyttävä ja mielenkiintoinen, missä tahansa meidät kohdataankin. Nyt tarvitsemme sinun apuasi.

Bränditiimimme kostuu rennosta porukasta eri alan ammattilaisia, aina asiakastutkimusten tekemisestä someen ja tapahtumiin. Tapahtumavastaavamme on tällä hetkellä työnkierrossa marraskuun 2020 loppuun. Tarvitsemme innokkaan ja kokemusta omaavan sijaisen huolehtimaan Telian tapahtumista loppuvuoden ajaksi.

Seuraava mahdollisuutesi?

Oletko kiinnostunut brändistä ja tapahtumien avulla vaikuttamisesta? Oletko parhaimmillasi, kun sinulla on monta rautaa tulessa? Jos tykkäät sekä visioida että suunnitella ja toteuttaa, tässä on sinulle työpaikka, josta ei menoa ja meininkiä puutu. Tule rakentamaan Telian brändiä tapahtumien avulla!

Kuka sinä olet?

Tämä on unelmaduuni ihmiselle, joka nauttii projektien vetämisestä. Olet myös luova: sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja kirjoitat sujuvasti. Haluat luoda tapahtumien avulla isompaa kuvaa ja vaikuttaa, esimerkiksi: millaisia uudenlaisia kokemuksia virtuaaliset tapahtumat voisivat tarjota?

Sisäiset sidosryhmäsi kattavat koko Telian. Lisäksi johdat tapahtumatoimistokumppaneitamme. Avustat myös sponsorointiin liittyvissä tehtävissä.

Osaamisesi ja kokemuksesi:

  • Sinulla on laaja-alainen kokemus tapahtumamarkkinoinnista ja projektityöskentelystä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai vastaava.
  • Brändimarkkinointi kiinnostaa sinua ja välität asiakkaista. Sinun on helppo hypätä asiakkaan asemaan.
  • Rakastat liidata ja tehdä päätöksiä. Budjetit pysyvät hyppysissäsi.
  • Olet hyvä koordinoimaan ja tarvittaessa nopea liikkeissäsi.
  • Sinulla on positiivinen ja aikaansaava asenne. Teet töitä mielelläsi ryhmässä ja itsenäisesti.
  • Et pelkää kysyä, kun et ymmärrä, tai ylipäätään sanoa mielipidettäsi. Sinulla on myös usein jo ehdotus valmiina.

Mitä voit odottaa?

Tässä roolissa pääset toteuttamaan näkemystäsi, viemään sen käytäntöön ja vaikuttamaan. Olet brändin ääni useimmissa Telian tapahtumissa, mutta ennen kaikkea suunnittelet ja toteutat myös omia ideoimiasi tapahtumia, yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Kiinnostuitko?

Jos tunnet paikan omaksesi, ota rohkeasti yhteyttä. Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 16.8.2020 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä: +358 40 745 0032, katja.pellikka@teliacompany.com (Katja Pellikka, Senior Manager, Brand Marketing). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti.

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!