Event Manager
Clarion Hotel Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

EVENT MANAGERIKSI SUOMEN PARHAASEEN TAPAHTUMAPAIKKAAN?

MOIKKAMOI sinä uusia haasteita kaipaava kokousten ja tapahtumien huippuammattilainen!

 

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion Helsinki on valittu Suomen parhaaksi tapahtumapaikaksi Evento Awards - palkintogaalassa vuonna 2019. M&E- osastomme sijaitsee vanhassa mutta täydellisesti uudistetussa makasiinirakennuksessa hotellin yhteydessä. Lars Sonckin suunnittelema ja vuonna 1930 valmistunut makasiini pitää sisällään 13 modernia ja viimeisintä tekniikkaa sisältävää tapahtumatilaa jopa tuhannelle hengelle.

Meillä on nyt avoinna paikka todelliselle tekijälle; Haemme henkilöä vastaamaan Clarion Helsingin tapahtumista operatiivisesti pääpainon ollessa isoissa tapahtumissa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Clarion hotellit eivät ole tavanomaisia yöpymispaikkoja, vaan maagisia kohtaamispaikkoja joissa juhlitaan elämän tähtihetkiä. Clarionin brändi on rohkea, energinen ja intohimoinen -  tätä samaa odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä. Haemme henkilöä jolla on tapahtumat DNA:ssaan, joka ymmärtää asiakaskokemuksen tärkeyden, ja joka osaa kertoa paljonko banketti-illallisen työtehon pitää olla jotta se on liiketoiminnallisesti järkevää.

Työtehtävään valittavalta henkilöltä odotamme vähintään viiden vuoden kokemusta hotelli-, ja ravintola-alalta ja/tai tapahtumista. Kaikki tapahtumiin kuuluvat tehtävät ovat sinulle tuttuja: roudaaminen, tarjoilu, siirtobaarin rakennus ja siitä myynti, banketti-illallisen veto, henkilöstön motivointi sekä johtaminen. Edellä listatut asiat sujuvat sinulta luontevasti aiemman kokemuksesi kautta. Clarion Hotel Helsingin tapahtumissa voi olla samaan aikaa töissä pelkästään salin puolella 50 henkilöä - eikö olisikin mahtavaa päästä yhdessä sen porukan kanssa hurmaamaan vieraita? Lisäksi osaat ammattimaisesti ja yhteistyöhengessä kommunikoida hotellin muiden osastojen - erityisesti keittiön kanssa. Sinulle on luonnollinen ajatus, että toimimme yhteistyössä yli hotellin osastorajojen tavoitteena parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luominen.

 

Koska työ on pääasiassa tapahtumien operatiivista vetoa, ovat työaikasi myös erittäin vaihtelevia. Pääpaino tulee olemaan kuitenkin ilta-, ja viikonloppuvuoroissa. Sinulle on luonnollista, että jos tapahtuman aikataulu muuttuu viime hetkellä niin tämä saattaa vaatia uudelleen järjestelyjä useammalla saralla.  Ylipäätään viime hetken muutokset eivät saa sinua ahdistumaan vaan näet niissäkin pelkkiä mahdollisuuksia ; ) Asenteesi on positiivinen ja pystyt johtamaan esimerkillä. Suomen kielen taitosi on erinomaisella tasolla - kaikki muut kielet katsotaan eduksi. Olet idearikas ja luova - haluat, että Clarion Helsinki tullaan valitsemaan Suomen parhaaksi tapahtumapaikaksi ainakin seuraavat sata vuotta!

Hakuaika tehtävään päättyy 31.5.2019, ja haastattelut tullaan tekemään kesäkuun alussa. Työ alkaa varsinaisesti kesälomien jälkeen elokuun alussa. Haku tehtävään osoitteessa; https://jobs.nordicchoicehotels.com/ .

Lisätiedot ja kysymykset tehtävästä: Jorma Pekkala, Meeting & Event Manager, Clarion Hotel Helsinki / jorma.pekkala@choice.fi / 050 465 3345

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1270048
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Jorma Pekkala, Meeting & Event Manager, Clarion Hotel Helsinki / jorma.pekkala@choice.fi / 050 465 3345