Event Chef Koko Lahti
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

KOKO Lahti toimii upeiden Vesijärven maisemien kupeessa, jotka luovat oman osansa asiakkaan odotukset ylittävästä kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta. Koko Lahti pitää sisällään seuraavat brändit: Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki. Nämä tapahtumatilat ja tuotantopalvelut muuntuvat pienemmistä kokouksista suurempiin messuihin, sinfonia- sekä rock-konsertteihin sekä hulppeisiin gaalailtoihin. Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin näiden tapahtumaravintoloiden suola.

Event Chef työskentelee Sibeliustalon keittiössä, jossa valmistuu tarjottavat monenlaisiin tilaisuuksiin: lounas, väliaikatuotteet, ruoka-annokset, leivonnaiset ja kokouspaketit. Eli oikeastaan kaikki maan ja taivaan väliltä, joten tässä tehtävässä pääset loihtimaan luovat ideat niin istuville dinnereille, kuin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin osana ammattitaitoista tiimiä.

Haussa on tyyppi, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta kentältä. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut kokki tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että viihdyt monipuolisessa ravintolatyössä ja omaat intoa sekä luovuutta kehittää ruokatuotetta ja omaa osaamistasi. Sisukas asenne sekä huumorintaju ovat tärkeitä piirteitä työtehtävässä menestymiseen. Töiden alkaessa sinulta pitäisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjoamme sinulle vakituisen sekä kokoaikaisen työn, työtuntien ollessa 112,5/3vkoa. Vuoroja on aukioloaikojen mukaan. Lisäksi pääset Restelin, Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503679
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Hollola, Heinola, Riihimäki, Järvenpää, Kouvola