(Poistunut julkaisusta)

EUROOPPASALIN KOORDINAATTORI, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Eurooppasali on Euroopan komission Suomen-edustuston ja Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston yhteinen julkinen tila, jossa järjestetään Euroopan unioniin ja Eurooppaan liittyviä tilaisuuksia. Eurooppasali sijaitsee Voimatalossa (Malminkatu 16, Helsinki). Se on tarkoitettu kansalaisten, kansalaisjärjestöjen, poliittisten toimijoiden ja tiedotusvälineiden käyttöön.

Etsimme asiakkaallemme EUROOPPASALIN KOORDINAATTORIA

Euroopan komission Suomen-edustustolla on tiedotus- ja viestintätehtävänsä hoitamiseksi toimitiloissaan kansalaisia palveleva tila, ns. Eurooppasali, jonka se jakaa Euroopan parlamentin Suomen-yhteystoimiston kanssa.

Etsimme nyt Eurooppasaliin koordinaattoria, jonka tehtävä on järjestää yksin tai yhteistyössä muiden kanssa Eurooppa-aiheisia tapahtumia – konferensseja, seminaareja, debatteja, keskustelutilaisuuksia, kilpailuja, elokuvaesityksiä ja kulttuuri- ja taidetapahtumia. Koordinaattori toimii tilaisuuksissa yhteistyössä tapahtumasta vastaavan edustuston virkamiehen kanssa. Eurooppasalin koordinaattori vastaa kaikkien Eurooppasalissa järjestettävien tapahtumien yhteydessä konferenssisalin valmistelusta ja tarvittavista laitteista, mukaan lukien istumajärjestelyt, tekniset laitteet (kannettava tietokone, projektori, mikrofonit, kaiuttimet, ilmastointi, edustuston puhujille tarjoamat virvokkeet yms.). Koordinaattori järjestää tarvittaessa tapahtumia myös Eurooppasalin ulkopuolella. Tapahtumien sisällöstä vastaa edustusto ja yhteystoimisto.

Tehtävä on kokoaikainen ja työaika 37,5 tuntia viikossa. Eurooppasali on auki maanantaista perjantaihin (klo 8.00–20.00) ja/tai lauantaina (klo 9.00–18.00). Eurooppasali on avoinna tarvittaessa lauantaina (enintään kaksi lauantaita kuussa). Tehtävä on vuokratyösuhde Manpowerin kautta.

Tehtäviin kuuluu:

- avustaminen Eurooppasalin ja muiden tilojen tapahtumien koordinoinnissa ja isännöinnissä
- tietoisuuden lisääminen Eurooppasalin käyttömahdollisuuksista (mm. uusien tiedotuskanavien etsiminen, sosiaalisessa mediassa tiedottaminen)
- suhteiden ylläpitäminen kohderyhmiin ja uusien kohderyhmien hakeminen
- Eurooppasalin yleisestä imagosta huolehtiminen
- edustuston ja yhteystoimiston tarjoamien Eurooppasalin ja tulevan keskustakirjasto Oodin tilojen (kokoushuoneet, keittiöt, koordinaattorin toimisto jne.) hallinnointi
- Eurooppasalin ja muiden tilojen varaaminen
- Eurooppasalissa vierailevien kansalaisten avustaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- toisen asteen tutkintoa
- vähintään kolmen vuoden kokemusta työskentelystä viestinnän ja asiakaspalvelun tehtävissä
- kokemusta tapahtumien järjestämisestä
- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
- erinomaisia viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja
- vastuuntuntoista ja aloitekykyistä työotetta
- paineensietokykyä
- teknistä valmiutta käyttää av-laitteita, kuten projektoreja, tietokoneita, televisioita ja dvd-soittimia
- MS Officen perusteellista hallintaa (erityisesti PowerPoint) ja sosiaalisen median tuntemusta

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Manpowerin sivujen kautta rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.