Euro-East Oy - Asiakkuuspäällikkö
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Etsimme kasvavaan tiimiimme Asiakkuuspäällikköä


Työssäsi tulet vastaamaan myyntialueesi (koko Suomi) olemassa olevien B2B-asiakkuuksien hoidosta, uusasiakashankinnasta, asiakastapaamisista, tuotteiden esittelystä, tarjouksien teosta ja sopimusten valmistelusta. Asiakkaina ovat mm. päivittäistavarakaupat/ketjut, kioskit ja huoltoasemat. Luot ja pidät yllä hyviä asiakassuhteita varmistaen, että asiakasliikkeen henkilökunnalla on ajantasainen tieto tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Työsi tapahtuu suurimmaksi osaksi konttorilta käsin etäyhteyksien kautta asiakkaille. Kuitenkin silloin tällöin tulee myös perinteisiä "fyysisiä" asiakaskäyntejä. Office -ohjelmat ja erityisesti Excel ovat sinulle tuttuja työkaluja.


Mikäli olet luonteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen, joustava ja työtä pelkäämätön, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Ratkaisukeskeinen ote myyntityöhön, halu oppia uutta sekä kyky tulkita myynnin tunnuslukuja ovat ominaisuuksia, joita edellytämme. Päivittäistavarakaupan tuntemus, kuten myös sujuvan suomen ja englannin kielen lisäksi muu kielitaito (esim. ruotsi) katsotaan eduksi. Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus ja kokemusta b2b- myyntityöstä.


ODOTAMME SINULTA:
- kokemusta b2b -myyntityöstä
- hyviä MS Office-taitoja (erityisesti excel)
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- hieman matkustusvalmiutta kotimaassa


TEHTÄVÄSSÄ ETUA:
- korkeakoulutausta
- muu kielitaito
- kokemus ketjujen kanssa toimimisesta ja kontaktiverkostot


TARJOAMME:
Vakituisen työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan, vahvan myyntiorganisaation tuen ja monipuolisen tehtävänkuvan mielenkiintoisten tuotteiden parissa

Oletko sinä etsimämme myyntiammattilainen? Lisätietoja saat soittamalla Recruitment Consultant Esko Sauriolle numeroon 040 647 2205 - esko.saurio@manpowergroup.fi. Aloitamme haastattelut pikimmiten, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509426
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Esko Saurio
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi