(Poistunut julkaisusta)

EU-vaikuttamisen asiantuntija
Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Haemme urallaan eteenpäin edenneen asiantuntijan tilalle EU-vaikuttamisen asiantuntijaa Brysseliin

Nyt haemme urallaan eteenpäin edenneen asiantuntijan tilalle

EU-vaikuttamisen asiantuntijaa Brysseliin

Asiantuntijana vaikutat eurooppalaiseen lainsäädäntöön, sääntelyyn ja politiikkaan tiiviissä yhteistyössä Business Europen, pohjoismaisten kollegoiden, yritysten sekä suomalaisten vaikuttajien ja asiantuntijoiden kanssa. Keskeiset vaikuttamisen alueet ovat tutkimus ja innovaatiot, digitalisaatio, kiertotalous, kauppapolitiikka, EU:n taloudelliset ulkosuhteet sekä energia- ja ilmastoasiat.

Tunnet hyvin EU:n päätöksentekoprosessin ja olet laaja-alaisesti kiinnostunut elinkeinoelämään liittyvistä EU-asioista. Pystyt hallitsemaan itsenäisesti laajoja kokonaisuuksia. Olet myös taitava verkostoituja ja pystyt tiimipeliin vaativassa ympäristössä. Vaikuttamistyö edellyttää sujuvia viestintätaitoja ja kykyä keskittyä olennaiseen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta edunvalvonnasta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, ranskan osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan elinkeinoelämän edunvalvonnassa ja uudistuvassa työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen. Täytä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella ja CV viimeistään maanantaina 14.1.2019. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian.