(Poistunut julkaisusta)

EU-asiantuntija
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme nyt ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä

EU-asiantuntijaa

mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään Oulun yliopiston tutkimuksen tukipalveluihin. Tutkimuksen tukipalvelut on rautaisten ammattilaisten tiivis ja tehokas tiimi, joka tarjoaa tutkijoille tukea ja sparrausta tutkimusrahoituksen hakemisessa. EU-asiantuntijan tehtävänä on edistää Oulun yliopiston tutkijoiden EU-vaikuttamista ja mahdollisuuksia menestyä EU:n Horisontti 2020 tutkimusrahoituksen saamisessa.

EU-asiantuntijana vastaat yliopistotasoisesta EU-vaikuttamisesta ja siihen liittyvistä koordinaatiotoimista. Tehtäviisi kuuluu EU-vaikuttamisen suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä yliopiston johdon, tutkijoiden ja tutkimusrahoitusasiantuntijoiden kanssa sekä EU-asioista tiedottaminen ja kouluttaminen.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista EU-vaikuttamisesta ja -verkostoista. Arvostamme lisäksi kokemusta EU:n tutkimusrahoitusohjelmista, mutta kokemusta tärkeämpää meille on motivaatiosi ja kykysi oppia uutta ja kehittää itseäsi. Tehtävän hoidon kannalta on oleellisen tärkeää, että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä aito halu auttaa tutkijoita menestymään tutkimusrahoituksen hakemisessa. Tehtävässä vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto tai tohtorin tutkinto sekä sujuva englannin kielen taito.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen paikan tutkimuksen aitiopaikalta mukavassa ja ammattitaitoisessa työympäristössä. Tarjoamme haasteellisen mutta palkitsevan tehtäväkentän, innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu muun henkilöstön tehtävien vaativuusasteikon tasolle 11-12. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus, ansioluettelo ja muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen, tulee jättää sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 1.9.2019.

Lisätietoja: tutkimuspalvelujohtaja Teija Kekonen, sähköposti teija.kekonen(at)oulu.fi, p. 0294 482053 ja yhteistyösuhteiden rehtori Arto Maaninen, sähköposti arto.maaninen(at)oulu.fi, p. 0294 484084.