Etuuspäällikkö, Etuuspalvelut lakiyksikkö, RAJA-yhteyspiste
Kela

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme rajat ylittävän terveydenhuollon ryhmään etuuspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.1.2021- 30.4.2023. Kyseessä on sijaisuus ja työskentelypaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Helsingin Pitäjänmäellä.

 

Työskentelet Kelan lakiyksikön kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksessa johtaen ryhmää, jonka vastuulla on Kelan rajat ylittävän terveydenhuollon etuuksien kehittämiseen ja kustannusten korvaamiseen liittyvät tehtävät. Ryhmän vastuulla olevia etuuksia ovat kansainväliset sairaanhoitokorvaukset, hoito-oikeudet, ennakkoluvallinen hoitoon hakeutuminen, valtion korvaus ja valtioiden välisten sairaanhoitokustannusten hallinnointi. Lisäksi Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen tehtävät kuuluvat ryhmän vastuulle.

 

Ryhmäpäällikkönä toimit lähiesimiehenä Rajat ylittävän terveydenhuollon ryhmän toimihenkilöille ja tehtäviisi kuuluvat hallinnollisten lähiesimiehen tehtävien lisäksi kokonaisvastuu ryhmän hoitamien etuuksien asiakysymysten toimeenpanon suunnittelusta, ohjeistuksesta ja kehittämisestä. Vastaat ryhmäsi vastuulla olevien etuuksien lainsäädännön valmistelusta ja prosessien kehittämisestä sekä etuuksien sisällön määrittämisestä. Kansainvälinen yhteistyö ja sidosryhmäyhteistyö eri muodoissaan on tärkeä osa työtäsi. Lisäksi vastaat Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen toiminnasta toimien samalla sen päällikkönä. Tehtäviisi voi kuulua myös muita kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksen vastuulle kuuluvia tehtäviä. 

 

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä: 


-    Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTK/OTM)
-    Pystyt työskentelemään suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi ja ruotsiksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin.
-    Sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen esitystaito. 
-    Työskentelytavoiltasi olet aktiivinen, kehittämishaluinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen 
-    Sinulla on aiempaa kokemusta johtamisesta, vaativista juristitehtävistä ja kansainvälisestä yhteistyöstä
-    Sinulla on asiantuntemusta ryhmän vastuulle kuuluvista etuuksista ja tehtävistä. Arvostamme erityisesti asiantuntemusta Suomen terveydenhuoltojärjestelmästä, rajat ylittävään terveydenhuoltoon liittyvästä lainsäädännöstä sekä tähän liittyvästä Euroopan unionin lainsäädännöstä ja toimintaympäristöstä.

 

Olet tavoitteellinen ja hyvä organisoija. Edellytämme sinulta henkilöjohtamisen taitoja ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Muu kielitaito, kehittämishalukkuus, joustavuus ja oma-aloitteisuus katsotaan eduksesi. 

 

Me tarjoamme sinulle

 

-    mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän
-    näköalapaikan Suomen sosiaaliturvaan 
-    kattavan työterveyshuollon ja lounasedun 
-    tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin 
-    joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. 

 

Voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 6.12.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 

 

Lisätietoja tehtävästä antavat lakiyksikön päällikkö Mia Helle, puh. 040 350 6301 ja kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksen päällikkö Suvi Rasimus, puh. 040 542 5639 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401993
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kela Rekrytointipalvelut
  • Puhelin: 0206347792
  • Sijainti: Helsinki