(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen vakuutuspiiriin työ- ja toimintakykyetuuksien ratkaisukeskukseen sairauspäivärahan ratkaisuryhmään etuuskäsittelijöitä vakinaiseen tehtävään 1.12.2020 alkaen ja määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.12. - 30.9.2021. Työskentelypaikka on Hämeenlinna, Riihimäki, Seinäjoki tai Tampere.

 

Työssäsi käsittelet sairauspäivärahahakemuksia sekä osallistut sairauspäiväraharyhmän muihin työtehtäviin. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse. Sinulla on terveys- tai sosiaalialan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä hyvät valmiudet uuden oppimiseen.

 

Työotteesi on tavoitteellinen ja tuloksellinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa. Olet palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava. Hallitset hyvin tietokoneen käytön ja viihdyt päätteellä tehtävässä työssä.

 

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mukavien työkavereiden seurassa, avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka alkaen 2358 e/kk.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa puhelimitse ryhmäpäällikkö Maarit Mustakangas-Leppänen 9.11. klo 14 - 15.30 p. 040 579 3975.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 15.11.2020. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.