(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Läntisen vakuutuspiirin toimeentuloturvaetuuksien ratkaisukeskukseen etuuskäsittelijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2020 - 31.1.2021. Työskentelypaikkana voivat olla Pori, Raisio, Rauma, Salo, Turku ja Vaasa.

 

Työssäsi valmistelet ja ratkaiset asumistuki-, toimeentulotuki- tai työttömyysturvaetuuksien hakemuksia sekä osallistut ryhmän muihin työtehtäviin. Olet myös aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse.

 

Sinulla on soveltuva ammatillinen- tai korkeakoulututkinto. Olet työskentelytavoiltasi positiivinen, reipas ja itsenäinen.

 

Ymmärrät hyvin kokonaisuuksia ja osaat soveltaa kirjallisia ohjeita käytännön tekemiseen. Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta osaat toimia myös tiimissä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti ja suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen sekä niiden seuraamiseen. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Olet valmis ottamaan haasteita vastaan, mutta et vierasta rutiinityötäkään. Koet muutokset mahdollisuutena kehittyä ja mennä eteenpäin.

 

Tehtävä ei vaadi ruotsin kielen osaamista, mutta se voidaan katsoa eduksi.

 

Palkka on alkaen 2253 e/kk.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Lisätietoja antaa ratkaisukeskuksen päällikkö Mervi Laikio-Liesmäki p. 040 538 5917.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 21.8.2020 mennessä. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.