(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Läntisen vakuutuspiirin kuntoutusryhmään kuntoutuksen ja kuntoutusrahan etuuskäsittelijöitä vakinaiseen työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen. Lisäksi haemme kuntoutuksen etuuskäsittelijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1. - 31.12.2020.


Työskentelypaikkakunta on joko Turun, Loimaan, Rauman, Porin, Pietarsaaren tai Vaasan toimistossa. Myös muut vakuutuspiirin toimistot saattavat tulla kyseeseen.

 

Kuntoutusetuuden valmistelu- ja ratkaisutyössä edellytämme soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutusta ja tätä tukevaa työkokemusta esim. asiakkaan kokonaistilanteen arvioinnista ja moniammatillisesta verkostotyöskentelystä.

Kuntoutusrahaetuuden ratkaisutyössä edellytämme soveltuvaa ammatillista tutkintoa esim. kaupalliselta tai sosiaalialalta sekä tätä tukevaa työkokemusta. Olet palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava etkä pelkää haasteellisiakaan tilanteita. Pidät itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisissäkin tilanteissa. Ruotsin kielen sujuva taito katsotaan eduksi. Tehtävän palkkaus on alkaen 2406 e/kk.

 

Ilmoita hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet sekä mitä tehtävää haet.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävistä antaa etuuskäsittelyn päällikkö Minna Nilsson, puh. 040 1719 442.


Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 13.11.2019. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.