(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä.

 

Haemme Keskisen vakuutuspiirin perhe-etuusryhmään kahta etuuskäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhteet alkavat 1.1.2020. Työskentelypaikkakunnat ovat Tampere, Hämeenlinna tai Seinäjoki. Ilmoitathan hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet.

 

Työssäsi valmistelet ja ratkaiset itsenäisesti lasten hoidontuen tai vanhempainpäivärahojen hakemuksia sekä hoidat muita perhe-etuuksia ja niihin liittyviä tehtäviä sovitun mukaisesti. Olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen Kelatyöstä, erityisesti perhe-etuuksista. Osaat priorisoida töitäsi ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä, mutta et pelkää rutiinejakaan. Suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen ja niiden seuraamiseen. Olet palveluhenkinen sekä vuorovaikutustaitoinen ja toimit luontevasti asiakkaille soittaessasi. Tuot työyhteisöön positiivisuutta ja toisen työtä arvostavaa asennetta. Olet nopea oppimaan ja haluat kehittyä perhe-etuuksien syväosaajaksi.

 

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme käyttöösi ajanmukaiset työvälineet mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka on alkaen 2326 e/kk.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa torstaina 24.10. ja 31.10.klo 9-11 Skypellä tai puhelimitse Ritva Hietala puh. 0408377670.

Hae tehtävää 8.11.2019 mennessä ja liitä mukaan hakukirje ja ansioluettelo. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.