(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä, sairauspäiväraha
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan ryhmän kanssa? Tule tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Läntisen vakuutuspiirin sairauspäiväraharyhmään etuuskäsittelijöitä vakinaisiin tehtäviin 1.4.2021 alkaen sekä määräaikaisiin tehtäviin ajalle 1.4.- 31.12.2021.

 

Työskentelypaikkasi on Vaasa, Pietarsaari, Pori, Rauma, Turku tai Loimaa. Muukin Läntisen vakuutuspiirin toimisto voi tulla kyseeseen.

 

Työssäsi käsittelet sairauspäivärahahakemuksia ja/tai erityishoitorahahakemuksia kokonaisvaltaisesti, työkykyasiat ja kuntoutus huomioiden. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse.

 

Sinulla on terveys- tai sosiaalialan korkeakoulututkinto sekä hyvät valmiudet uuden oppimiseen. Arvostamme ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

 

Työotteesi on tavoitteellinen ja tuloksellinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa. Olet palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava. Hallitset hyvin tietokoneen käytön ja viihdyt päätteellä tehtävässä työssä.

 

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mukavien työkavereiden seurassa avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka on alkaen 2440 e/kk.


Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 24.2.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse etuuskäsittelyn päällikkö Teija Ek-Marjamäki 15.2. klo 13-15 tai 23.2. klo 10-11, puh. 040 687 1778.