(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä, Pori, Pietarsaari, Rauma ja Vaasa
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Kelan Läntisen vakuutuspiirin työttömyysturvaryhmään määräaikaisia etuuskäsittelijöitä ajalle 1.10.2019 - 31.1.2020. Työpaikkasi voi olla Pietarsaari, Pori, Rauma tai Vaasa.

Työssäsi etuuskäsittelijänä valmistelet ja teet etuuspäätöksiä asiakkaiden hakemusten pohjalta. Olet yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse ja kirjallisesti.

 

Saattaisit olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

  • Sinulla on soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.
  • Olet työskentelytavoiltasi positiivinen, reipas ja itsenäinen.
  • Ymmärrät hyvin kokonaisuuksia.
  • Pidät itsenäisestä ja tavoitteellisesta työskentelystä ja päätöksenteosta sekä osaat toimia myös tiimissä.
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot.
  • Osaat myös soveltaa kirjallisia ohjeita käytännön tekemiseen.

 

Paikkakunnilla Pietarsaari ja Vaasa vaatimuksena on sekä ruotsin että suomen kielen taito ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Muilla paikkakunnilla katsomme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Käytät ajanmukaisia työvälineitä avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka on 2 222 e/kk.

Ilmoitathan hakemuksessasi, mille paikkakunnalle ensisijaisesti haet.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antavat tiimipäällikkö Maria Heini (Pori ja Rauma), puh. 050 571 3007 ja tiimipäällikkö Teesa Rajala (Pietarsaari ja Vaasa), puh. 050 463 2582 tai ryhmäpäällikkö Jan-Erik Björkstén, puh. 0400 628 809.

Hae tehtävää 24.9.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.