(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä, kuntoutusetuudet
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen vakuutuspiiriin työ- ja toimintakykyetuuksien ratkaisukeskukseen kuntoutusryhmään etuuskäsittelijoitä vakinaiseen tehtävään alkaen 1.12.2020 ja määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.12.2020 - 31.12.2021. Työskentelypaikka on Hämeenlinna, Riihimäki, Seinäjoki tai Tampere.

 

Sinulla on ensisijaisesti terveys- tai sosiaalialan korkeakoulututkinto tai muu kuntoutukseen soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvät valmiudet uuden oppimiseen. Kuntoutuksen tuntemus katsotaan eduksi. Työotteesi on tavoitteellinen ja tuloksellinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa. Olet palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava. Hallitset hyvin tietokoneen käytön ja viihdyt päätteellä tehtävässä työssä.

 

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mukavien työkavereiden seurassa, avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka alkaen 2358 e/kk.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa etuuskäsittelyn päällikkö Suvi Juonoja puh. 050 559 9338.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 15.11.2020. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.