(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä, kuntoutusetuudet
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme kuntoutuksen etuuskäsittelijöitä sekä vakinaisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Työskentelypaikkasi voi olla joko Helsingissä Malmilla tai Hyvinkäällä. Määräaikaisuuksien kesto määräytyy sijaisuuksien mukaan. Etuuskäsittelijänä valmistelet ja ratkaiset kuntoutuksen ja kuntoutusrahan etuushakemuksia. Työ on itsenäistä päätetyöskentelyä, johon sisältyy aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse tai kirjeitse.

 

Saattaisit olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

 

- Sinulla on soveltuva ammatillinen tai ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai sosionomin tutkinto.
- Ymmärrät hyvin kokonaisuuksia ja osaat soveltaa kirjallisia ohjeita käytännön tekemiseen.
- Olet työskentelytavoiltasi itsenäinen, reipas, osaat priorisoida töitäsi ja sopeudut nopeasti muuttuviin työtilanteisiin.
- Suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen ja niiden seuraamiseen.
- Puhut ja kirjoitat hyvää suomea sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Ruotsin ja muiden kielten taito katsotaan eduksi.
- Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä tiedonhakutaidot ja asiakkaille soittaminen on sinulle luontevaa.

 

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä esim. sosiaali- tai terveydenhuoltoalalta tai työeläkelaitoksesta.

 

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on oikeasti merkitystä. Perehdytämme sinut kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Kelassa on tutkitusti hyvä työilmapiiri ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme ison talon edut, kuten lounasedun ja kattavan työterveyshuollon. Etuuskäsittelijän palkka määräytyy toimenkuvasta ja työkokemuksesta riippuen ja on alkaen 2 343 - 2 789 e/kk.

 

Kela voi teettää tehtäviin valituista henkilöistä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 13.8.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat ke 5.8. klo 14-15 ja to 6.8. klo 14-15 tiimipäällikkö Marjo Pikkupeura, p. 040 576 1685 sekä ti 11.8. klo 14-15 ja to 13.8. klo 14-15 tiimipäällikkö Leena Eerola, p. 050 527 2029.