(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijöitä ja palveluneuvojia
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Haemme Kelan kansainvälisten asioiden keskukseen etuuskäsittelijöitä ja palveluneuvojia joko Helsingin, Kuusankosken tai Turun toimipisteisiin 28.2.2019 saakka kestäviin määräaikaisiin tehtäviin. Tehtävät alkavat syyskuun alkupuolella.

Etuus- ja vakuuttamisryhmien etuuskäsittelijöiden tehtäviin kuuluu kansainvälisen perhe-etuuksien, työttömyysturvan tai vakuuttamishakemusten valmisteluun ja ratkaisemiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävät sisältävät yhteydenpitoa puhelimitse asiakkaisiin. Teet myös yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa.

Haemme myös korvausryhmään etuuskäsittelijöitä, jonka tehtäviin kuuluu kansainväliseen sairaanhoitoon liittyvien hakemusten ratkaiseminen rajat ylittävissä tilanteissa. Tehtävät sisältävät yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse sekä yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten kanssa.

Lisäksi haemme palveluneuvojia asiakaspalveluryhmään. Ohjaat ja neuvot KV-keskuksen asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta. Tehtäviisi voi kuulua myös Kelan toimistojen taustatukena toimimista kansainvälisissä asioissa tai etuuskäsittelyyn liittyviä tehtäviä. Pystyt työskentelemään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sinulla on soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Pidät nopeatempoisesta työstä, pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä ja puhelintyöskentely on sinulle luontevaa. Osaat myös priorisoida töitäsi ja sopeudut nopeasti muuttuviin työtilanteisiin. Et pelkää rutiineja ja suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen ja niiden seuraamiseen. Osaat soveltaa kirjallisia ohjeita käytännön tekemiseen ja käytät sujuvasti eri tietojärjestelmiä tiedon etsimiseen ja välittämiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi kielitaidon ja työkokemuksen asiakaspalvelusta sekä vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mukavien työkavereiden seurassa kehittyvässä työyhteisössä. Puhelinpalvelun palveluaika KV-keskuksessa on ma - pe klo 9 -16. Tehtävien vaativuusluokat ovat C1-C2.

Lisätietoja antaa tiimipäälliköt Mathias Granfors (vakuuttaminen, 27.6. klo 13-14) p. 050 5567 227, Helen Lundström (perhe-etuudet ja työttömyysturva, 27.6. klo 12:30–13:30) p. 050 5518 394, Tiina Ponkilainen (korvausryhmä, 4.7. klo 13-14) p. 050 553 7790 ja ryhmäpäällikkö Mari Kauranen (asiakaspalveluryhmä) p. 050 551 8384. 

  • viimeinen hakupäivä 17.7.2018
  • viitekoodi U0618-427

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.