(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä/toimistosihteeri
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haluamme olla, ei vain erilainen, vaan myös paras, sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi. Tunnet sen jo heti kättelyssä.

Haemme vastaanottokeskukseemme Vantaalle 

etuuskäsittelijää/toimistosihteeriä

osa-aikaiseen ja vakituiseen  työsuhteeseen. Etuuskäsittelijänä vastaat vastaanottorahan järjestämisestä turvapaikanhakijoille yhdessä neljän kollegasi kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. vastaanottorahan maksatukseen liittyvät tehtävät, asiakaspalvelu ja erilaiset toimistotehtävät sekä tarvittaessa vastaanottorahahakemusten käsittely, laskelmat, päätösten teko ja tiedoksianto asiakkaille. Tehtävässä auttaa ymmärrys Kelan käytännöistä toimeentulotuen ja täydentävän toimeentulotuen asioissa ja työkokemus samankaltaisista tehtävistä.

Toivomme sinun olevan järjestelmällinen ja tarkka ja omaksut uusia järjestelmiä sujuvasti. Microsoft Excel on sinulle tuttu työkalu aikaisemmista työtehtävistäsi ja osaatkin käyttää sitä jouhevasti. Lisäksi jos koet olosi kotoisaksi muuttuvassa toimintaympäristössä, saatat olla hakemamme uusi vahvistus tiimiimme!

Tehtävä on osa-aikainen ja vakituinen. Työaika on 60% eli 22,5 tuntia/viikko. Työpiste sijaitsee tällä hetkellä Vantaalla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi huippuporukan, hyvät edut ja mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen.

Hakuaika 12.11.2019 klo 16 asti. Kiinnostuitko? Jos kyllä, haethan tehtävää mahdollisimman pian , sillä haastattelemme hakijoita ja voimme tehdä myös päätöksen tarvittaessa jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksessasi myös minkälaisella aikataululla olisit valmis aloittamaan työskentelyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Kaisa Selkämaa puh 050 4321 274