(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

 

Haemme Keskiseen vakuutuspiiriin työ- ja toimintakykyetuuksien ratkaisukeskukseen kuntoutusryhmään etuuskäsittelijää määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2020 - 31.8.2021. Työskentelypaikka on Hämeenlinna, Riihimäki, Seinäjoki tai Tampere.

 

Sinulla on terveys- tai sosiaalialan korkeakoulututkinto ja hyvät valmiudet uuden oppimiseen. Kuntoutuksen tuntemus katsotaan eduksi. Työotteesi on tavoitteellinen ja tuloksellinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa. Olet palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava. Hallitset hyvin tietokoneen käytön ja viihdyt päätteellä tehtävässä työssä.

 

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mukavien työkavereiden seurassa, avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka alkaen 2358 e/kk.

 

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa 4.8. klo 10.00 - 11.00 etuuskäsittelyn päällikkö Suvi Juonoja puh. 050 559 9338.

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 12.8.2020 mennessä. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.