(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä
Opettajien Työttömyyskassa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Opettajien Työttömyyskassa hakee palvelukseensa kahta etuuskäsittelijää toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Jos tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista, saatat olla hakemamme henkilö:

  • olet oma-aloitteinen ja vastuullinen
  • olet tarkka mutta joustava
  • olet palveluhenkinen ja taitava viestijä
  • omaksut ja kykenet hallitsemaan laajojakin asiakokonaisuuksia
  • kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ratkaisujen tekemiseen 
  • looginen päättelykyky on vahvuutesi
  • haluat jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi

Etuuskäsittelijänä työskentelet osana etuuskäsittelytiimiä. Tehtävä sisältää itsenäistä etuushakemusten käsittelyä, etuuspäätösten antamista sekä etuuksien maksatusta. Työhön kuuluu myös puhelimitse tehtävää jäsenpalvelua. Työssäsi tulkitset ja sovellat työttömyyskassan toimialaan liittyviä lakeja, asetuksia ja ohjeita. Lisäksi annat kassan jäsenille neuvontaa työttömyysturva-asioissa.

Hyvä taustakoulutus tehtävään on esimerkiksi kaupallisen alan peruskoulutus, oikeustieteen opinnot tai sosiaalialan tutkinto. Aiemmasta työkokemuksesta työttömyyskassassa, Kelassa, työvoimahallinnossa tai vakuutus- tai rahoituslaitoksessa voi olla hyötyä tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn mukavassa työyhteisössä. Kilpailukykyisen palkan ja hyvien henkilöstöetujen lisäksi meillä on käytössä mm. liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Länsi-Pasilassa. Työsuhteen alussa on laaja perehdytys tehtävään. Työ alkaa 11.5.2020.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään keskiviikkona 29.2.2020 sähköpostitse osoitteeseen rekry@opetk.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Hanna Juvonen (040 704 3676) torstaina 20.2.2020 klo 12.00-13.00 ja tiimiesimies Juhani Räsänen (050 525 4501) tiistaina 25.2.2020 klo 12.00-13.00.