(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupunki on keskittänyt ns. paperittomien välttämättömän ja kiireellisen sosiaalihuollon maahanmuuttoyksikköön. Paperittomien sosiaalipalveluista vastaa pieni moniammatillinen tiimi osana maahanmuuttoyksikköä. Haemme tiimiimme etuuskäsittelijää 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etuuskäsittelijän tehtävään kuuluu kirjallisten hakemusten käsittely, lisäselvitysten hankkiminen ja tarvittavien tietojen selvittäminen, päätösten valmistelu sekä määritelty päätösvallan käyttö. Työnkuvaan kuuluu myös systemaattinen asiakaspoiminta sovittujen kriteerien mukaan sekä tilastointi. Maahanmuuttoyksikössä työskennellään moniammatillisesti. Tiivis ja sujuva yhteistyö sekä sosiaalityöntekijöiden, sosiaaliohjaajien ja ohjaajien että muiden ammattiryhmien kanssa on olennaista. Uuden kohderyhmän kanssa työskentely vaatii uusien tietojen jatkuva haltuunotto sekä työn kehittäminen yhteistyössä tiimin kanssa.

Tehtävä alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto: soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esimerkiksi merkonomi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi: Toimeentulotuki- ja sosiaalihuoltolain tuntemuksen sekä kokemuksen työstä ulkomaalais- ja/tai pakolaistaustaisten kanssa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-140-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Mikaela Lindroos, p. 09 310 46520 (ei perjantai).

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi