(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien kehittyvä työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

 

Haemme Keskisen vakuutuspiirin opintoetuusryhmään etuuskäsittelijöitä yhteen vakituiseen ja yhteen 31.5.2021 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteet alkavat 1.12.2019. Työskentelypaikkakunnat ovat Hämeenlinna, Seinäjoki tai Tampere. Ilmoitathan hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet.

 

Työssäsi valmistelet ja ratkaiset itsenäisesti opintoetuuksien hakemuksia sekä hoidat muita opintoetuuksiin liittyviä tehtäviä sovitun mukaisesti. Olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen Kelatyöstä, erityisesti opintoetuuksista. Osaat priorisoida töitäsi ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä, mutta et pelkää rutiinejakaan. Suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen ja niiden seuraamiseen. Olet palveluhenkinen sekä vuorovaikutustaitoinen ja toimit luontevasti asiakkaille soittaessasi. Olet nopea oppimaan ja haluat kehittyä opintotuen syväosaajaksi.  

 

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme käyttöösi ajanmukaiset työvälineet mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka on alkaen 2383 e/kk.

 

Lisätietoja antaa 19.9. ja 27.9. klo 9-15 ryhmäpäällikkö Päivi Kangas, p. 040 727 7691.

 

Hae tehtävää 27.9.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.