(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.


Haemme Keskiseen vakuutuspiiriin työ- ja toimintakykyetuuksien ratkaisukeskukseen sairauspäivärahan ratkaisuryhmään etuuskäsittelijää vakinaiseen tehtävään 1.9.2019 alkaen. Työskentelypaikka on Hämeenlinna, Riihimäki, Seinäjoki tai Tampere.


Työssäsi käsittelet sairauspäivärahahakemuksia sekä osallistut sairauspäiväraharyhmän muihin työtehtäviin. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin puhelimitse. Sinulla on terveys- tai sosiaalialan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä hyvät valmiudet uuden oppimiseen.


Työotteesi on tavoitteellinen ja tuloksellinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa. Olet palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja joustava. Hallitset hyvin tietokoneen käytön ja viihdyt päätteellä tehtävässä työssä.


Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mukavien työkavereiden seurassa, avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Palkka alkaen 2326 e/kk.


Lisätietoja antaa 14.8. klo 10 - 11 ja 14.30 - 15.30 etuuskäsittelyn päällikkö Maarit Mustakangas-Leppänen, p. 040 579 3975.


Hae tehtävää 22.8.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.