(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä, turvaetuudet
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme Itäiseen toimeentuloturvaetuuksien ratkaisukeskukseen etuuskäsittelijää vuorotteluvapaan sijaiseksi. Sijaisuuden kesto on 29.7.2019-19.11.2019. Työskentelypaikkakunta on Jyväskylä. Hakijan on itse varmistuttava kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Työskentelet toimeentuloturvaetuuksien ratkaisukeskuksessa. Tehtäviisi kuuluu turvaetuuksiin (yleinen asumistuki, työttömyysturva, toimeentulotuki) liittyvien hakemusten ratkaiseminen ja sekä muiden turvaetuuksiin liittyvien työtehtävien hoitaminen sovitun mukaisesti. Tehtävä sisältää myös yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Sinulla on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Osaat ajatella asiakaslähtöisesti, pidät nopeatempoisesta työstä, pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä rohkeasti ja olet joustava, yhteistyökykyinen sekä ripeä tiedonhaussa. Osaat myös priorisoida töitäsi ja sopeudut nopeasti muuttuviin työtilanteisiin ja työtehtäviin. Et pelkää rutiineja, sinulla on tuloksellinen, tavoitteellinen ja laadukas työote ja suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen ja niiden seuraamiseen. Katsomme eduksi kielitaidon ja työkokemuksen vastaavista tehtävistä.  

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Käytät ajanmukaisia työvälineitä avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä.

Palkka on 2 222 e/kk.

Lisätietoja antaa 14.6.2019 klo 14-15 ja 17.6.2019 klo 9-10 Kati Savela-Kemppainen p. 050 376 8550.

Viimeinen hakupäivä 23.6.2019. Liitä mukaan hakukirjeesi sekä CV. Onnistuneesta hakemuksesta saat viestin sähköpostiisi.