(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä, osa-aikainen, ERTO, Helsinki tai etätyö
Erityisalojen Toimihenkilöiden työttömyyskassa

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020
Onko sinulla työkokemusta Etuuskäsittelijän tehtävistä jossakin työttömyyskassassa? Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen oheen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Etuuskäsittelijä! 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassalle Etuuskäsittelijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa tammikuun alussa 2021 ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Vaikka toimipiste on Helsingin Pasilassa, työ on mahdollista suorittaa täysin etänä myös muilta paikkakunnilta käsin. 

Tehtävässä käsittelet sisään tulleita hakemuksia ja teet päätöksiä kuukauden kiirehuippupäivinä. Aiempi kokemus työttömyyskassan etuuskäsittelijän tehtävästä on välttämätöntä.

Töitä tehtävässä on 7,5 tuntia joka viikon maanantaina, sekä kuukauden ensimmäisinä ja viimeisinä päivinä. Osa-aikainen tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen ja siinä voi olla mahdollista jatkaa myös kesällä isommilla työtunneilla. 

Toimihenkilöliitto ERTO on ammattiliitto yksityisen sektorin asiantuntijoille ja ammattilaisille. ERTO on perustettu vuonna 1968. ERTO on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsen ja sillä on jäseniä noin 15 000. Lue lisää täältä: https://www.erto.fi/tietoa-ertosta

Pääasialliset tehtävät
  • Etuushakemusten valmistelu, käsittely ja ratkaisu
  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
Odotamme sinulta
  • Työkokemusta etuuskäsittelijän tehtävästä jossakin työttömyyskassassa
  • Huolellista ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Mahdollisimman tuoretta Digia- maksatusjärjestelmäosaamista
Tarjoamme sinulle 
  • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden työskennellä kokonaan etänä
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään
  • Osaavan tiimin ympärillesi
Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme välittömästi potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.12.2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com) 
 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista

Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!