(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä, kokoaikainen, Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassa, Helsinki
Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassa JYTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020
Onko sinulla työkokemusta Etuuskäsittelijän tehtävistä? Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Etuuskäsittelijä! 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassalle (JYTK) Etuuskäsittelijää kokoaikaiseen työsuhteeseen kiireavuksi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy marraskuun 2020 lopussa. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja toimipisteenä toimii JYTK:n toimisto Pasilassa. Alun perehdytysjakson jälkeen töitä voi myös tehdä etänä. 

Tehtävässä käsittelet sisään tulleita hakemuksia ja teet päätöksiä. Aiempi kokemus etuuskäsittelijän tehtävästä kassassa/liitossa on välttämätöntä. 

Pääasialliset tehtävät
  • Etuushakemusten valmistelu, käsittely ja ratkaisu
  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
Odotamme sinulta
  • Jotakin aiempaa työkokemusta etuuskäsittelijän tehtävästä kassasta/liitosta
  • Huolellista ja oma-aloitteista työotetta
  • Eduksi katsomme kokemuksen Futunio- maksatusjärjestelmän käytöstä
Tarjoamme sinulle
  • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään
  • Osaavan tiimin ympärillesi
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme välittömästi potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.9.2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com) 

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta.