(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä, kokoaikainen, Erityiskoulutettujen työttömyyskassa, Helsinki
Erityiskoulutettujen Työttömyyskassa

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020
Onko sinulla työkokemusta Etuuskäsittelijän tehtävistä? Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Etuuskäsittelijä! 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Erityiskoulutettujen työttömyyskassalle (ERKO) Etuuskäsittelijää kokoaikaiseen (35,5h/vko) työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy 31.12.2020. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkoon määräaikaisuuden jälkeen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja toimipisteenä toimii ERKO:n toimisto Pasilassa. Alun perehdytysjakson jälkeen töitä voi myös tehdä etänä. 

Tehtävässä käsittelet sisään tulleita hakemuksia ja teet päätöksiä. Aiempi kokemus etuuskäsittelijän tehtävästä on välttämätön. 

Pääasialliset tehtävät
  • Etuushakemusten valmistelu, käsittely ja ratkaisu
  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
Odotamme sinulta
  • Jotakin aiempaa työkokemusta etuuskäsittelijän tehtävästä
  • Huolellista ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Eduksi katsomme kokemuksen Digia- maksatusjärjestelmän käytöstä
Tarjoamme sinulle
  • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään
  • Osaavan tiimin ympärillesi
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme välittömästi potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.8.2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com) 

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta.