(Poistunut julkaisusta)

Etuuskäsittelijä, kokoaikainen, Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa, Helsinki / kokonaan etätyö
Erityisalojen Toimihenkilöiden työttömyyskassa

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020
Onko sinulla työkokemusta Etuuskäsittelijän tehtävistä jossakin työttömyyskassassa? Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Etuuskäsittelijä! 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassalle Etuuskäsittelijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja päättyy 31.8. Tehtävässä voi olla hyvät mahdollisuudet jatkaa kesäkauden jälkeenkin ja kokoaikaisuuden sijaan myös osa-aikatyö voi olla mahdollinen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Vaikka toimipiste on Helsingin Pasilassa, on työ mahdollista suorittaa täysin etänä myös muilta paikkakunnilta käsin. 

Tehtävässä käsittelet sisään tulleita hakemuksia ja teet päätöksiä. Aiempi kokemus työttömyyskassan etuuskäsittelijän tehtävästä on välttämätöntä.

Pääasialliset tehtävät
  • Etuushakemusten valmistelu, käsittely ja ratkaisu
  • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse
Odotamme sinulta
  • Työkokemusta etuuskäsittelijän tehtävästä jossakin työttömyyskassassa
  • Huolellista ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Eduksi katsomme kokemuksen Digia- maksatusjärjestelmän käytöstä
Tarjoamme sinulle
  • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden työskennellä kokonaan etänä
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään
  • Osaavan tiimin ympärillesi
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme välittömästi potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.7.2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com) 

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta.