(Poistunut julkaisusta)

Etuputsareita
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Etsimme Jyväskylän seudulle ammattitaitoisia etuputsareita!

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kyseisistä tehtävistä, alan ammattitaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työotteesi on oma-aloitteinen ja asenteesi reipas, hyvä fyysinen kunto on myös etusi tässä tehtävässä.

Töitä on tarjolla niin uudis- kuin saneerauskohteissakin ja työtä tehdään arkisin klo 7-15.30. Työtehtäviin voi kuulua muun muassa seinien oikomista, tasoitusten tekoa, hiomista, piikkaamista sekä seinien ja lattioiden paikkauksia. Etuputsihommien lisäksi tehtäviisi saattaa kuulua myös muitakin sisätöitä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kesto voi vaihdella lyhyemmistä pesteistä pidempiinkin. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.
Oman auton käyttömahdollisuus on etu työmaiden sijainnin takia, mutta ei pakollinen kriteeri.

Lisätietoja antaa Aleksi Arjakka 0400 278 937. Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.