(Poistunut julkaisusta)

Etsivän nuorisotyön esimies
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Etsivä nuorisotyö

Ratatie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan etsivään nuorisotyöhön innostavaa ja kehittävää esimiestä!

Vantaan etsivä nuorisotyö tarjoaa ohjausta vantaalaisille 16 – 28-vuotiaille peruskoulun päättäneille, koulutuksen ja työn ulkopuolella oleville nuorille. Etsivä nuorisotyö tavoittaa, kohtaa ja tukee nuorta oman elämänsä suunnittelussa. Keskeistä toiminnassa on selkeyttää nuoren elämäntilannetta ja etsiä vastauksia häntä askarruttaviin kysymyksiin. Nuorella on mahdollisuus pohtia eri vaihtoehtoja ja tulevaisuuttaan työntekijän kanssa, joka tukee häntä tarpeen mukaisiin palveluihin kiinnittymisessä nuoren rinnalla kulkien.

Etsivään nuorisotyöhön tulevat vantaalaisista nuorista tehdyt huoli-ilmoitukset. Huoli-ilmoituksia tulee muun muassa oppilaitoksista ja kouluista, puolustusvoimilta ja nuoren läheisiltä.  Työmuotoina ovat yksilö- ja ryhmätyö, parityö, palveluohjaus, verkossa tehtävä työ, kotiin vietävä työ sekä monialainen verkostotyö.

Työ on pääsääntöisesti säännöllistä päivätyötä, mutta satunnainen iltatyö on myös mahdollista. Etsivän nuorisotyön tiimiin kuuluu 11 etsivää, joista yksi on sairaanhoitaja ja 3 toimii ryhmätoiminnassa. Työtä johtaa etsivän työn esimies. Etsivän työn esimiehenä kuulut nuorten aikuisten palvelujen NAP-tiimiin ja nuorisopalveluiden laajennettuun johtoryhmään.

Etsivän nuorisotyön esimiehenä vastaat Vantaan etsivästä nuorisotyöstä, starttivalmennuksesta ja tuetuista oppisopimuksista sekä nuorten työkokeiluiden suunnittelusta, toteuttamisesta, seurannasta ja kehittämisestä. Esimiehenä arvioit ja kehität vastuualueeseesi kuuluvia työmuotoja ja luot tarpeen mukaan uusia muun henkilökunnan, kumppaneiden ja nuorten kanssa. Esimiehenä toimit etsivän työn asiantuntijana ja sinulla on hyvät kontaktit monialaisiin verkostoihin.

Nuorisotyö työntekijöiden silmin - etsivä nuorisotyöntekijä

Tervetuloa meidän ammattitaitoiseen ja iloiseen porukkaan töihin!

Toteutamme rekrytointiprosessin osittain verkossa. Rekrytointiprosessin toisessa vaiheessa lähetämme osalle hakijoista kysymyksiä, joihin vastataan videon välityksellä. Kolmannessa vaiheessa kutsumme 3 – 5 hakijaa yksilöhaastatteluun. Haastattelut järjestetään pääosin 17.-18.8.2020.


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, viestintä- ja kehittämisosaamista, kokemusta monialaisesta yhteistyöstä, organisointi- ja yhteistyökykyä, täsmällisyyttä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Luemme eduksi: esimies- ja johtamiskokemuksen ja arviointi- ja järjestöosaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2822,68 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Nuorten aikuisten palvelujen päällikkö

Günther Katja

040 779 5648, katja.gunther@vantaa.fi

Verkostopäällikkö Taina Saarenpää (ajalla 15.-26.7.) taina.saarenpaa@vantaa.fi, p. 040 523 4744 ja nuorten aikuisten palvelujen päällikkö Katja Günther (ajalla 27.7.-5.8.) katja.gunther@vantaa.fi, p. 040 779 5648. Tiedustelut arkisin klo 8.30 – 15.30 välillä.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.