(Poistunut julkaisusta)

Etsitkö osa-aikatyötä aktiivisen asiakaspalvelun parissa? Etsimme uusia Receptionisteja Academic Workin toimistoille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Viihdytkö asiakaspalvelutilanteissa kuin kala vedessä? Etsimme Academic Workin aulaan energistä asiakaspalvelijaa, joka rakastaa tavata uusia ihmisiä. Haemme kahta korkeakouluopiskelija työskentelemään osa-aikaisena Receptionistina toimistoillamme Espoossa ja Helsingissä. Meille on tärkeää ylläpitää ainutlaatuista yrityskulttuuriamme, joka kannustaa pitämään hauskaa. Etsimmekin nyt henkilöä, jotka omalla läsnäolollaan vahvistavat yrityskulttuuriamme jakaen energiaa niin sisäisille kollegoille kuin toimistomme ulkoisille vierailijoillekin.
KUVAUS
Koko Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme: Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin.

Olemme laadukkaasti ja intohimolla palveleva nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo yli 200 työntekijää.
TYÖNKUVA
Näin osa-aikainen Receptionistimme Riina kuvailee työtään:

Aulassa yksikään päivä ei ole tylsä, tasainen tai samanlainen. Otamme vastaan asiakkaat sekä haastatteluun tulijat lämpimästi luomalla rennon ilmapiirin aulaan ja tarjoamalla kupin kuumaa juotavaa. Tuemme koko toimistoa huolehtimalla, että jokaisella työntekijällä on työvälineet kunnossa ja kahvia riittävästi varastossa. Vastuullamme on huolehtia asiakaspalvelusta vaihteessa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelun lisäksi työhön kuuluu hallinnollisia tehtäviä, tapahtumien järjestämistä, toimistotarviketilauksia sekä vaihtuvia back-office-tehtäviä yksin ja yhdessä tiimin kanssa. Tiivistetysti tarjoamme maailman parasta asiakaspalvelua asiakkaille, työnhakijoille sekä myös sisäisille työntekijöillemme. Lisäksi Academic Workilla ja aulan tiimissä on ollut kaikin puolin hyvä olla!

Asiakaspalvelu Academic Workilla on aktiivista ja se tehdään täydellä sydämellä. Receptionistina huolehdit niin vieraiden vastaanottamisesta, mieleenpainuvien asiakaskohtaamisisten luomisesta, tilausten tekemisestä ja käsittelystä kuin kahvitarjoiluista. Olet tärkeä osa Academic Workin toimistoa ja pidät huolen siitä, että kaikilla sisäisillä kollegoillasi on tarvittavat eväät menestyä työssään. Roolisi on merkittävä myös nuorten ammattilaisten ensimmäisten työpaikkojen saannissa, olethan usein viimeinen henkilö jonka he näkevät ennen työhaastatteluaan ja antamasi viime hetken tsempit voivat auttaa pitkälle tulevaisuuteen!

Tehtävä edellyttää työskentelyä noin 2-3 työpäivänä viikossa. Vastaanotto on avoinna arkipäivisin 8.00-16.30 ja työt ajoittuvat näihin raameihin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään korkeakouluopiskelijaa, jolla on jo aiempaa työkokemusta kasvokkain tehtävästä asiakaspalvelusta sekä aito halu auttaa muita. Nautit yllätyksistä ja muuttuvista tilanteista, työskentelytavoiltasi olet positiivinen, itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen.

Olet etsimämme henkilö mikäli:


* Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija
* Sinulla on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta
* Olet asiakaspalvelualtis ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon
* Sinulla on rohkea lähestymistapa ja aito halu työskennellä ihmisten kanssa
* Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
* Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä
* Osaat käyttää Office-ohjelmia sujuvasti


TARJOAMME


* Paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
* Kannustavan ja energisen työyhteisön, jossa arvot näkyvät jokapäiväisessä arjessa
* Erittäin sitoutuneet ja motivoituneet työkaverit sekä erinomaista johtamista


Emme mikromanageeraa, vaan annamme ansaitusti vastuuta ja tuemme tarvittaessa matkan varrella. Palautetta jaamme avoimesti, usein ja molempiin suuntiin, sillä kokemuksemme kertoo, että se on avain niin kehittymisen kuin viihtyvyydenkin kannalta.

Aloitus: Helmikuussa 2019

Työmäärä: Osa-aikainen 15-25 tuntia/vko (Espoo) ja 7,5h-25h/vko (Helsinki)

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 5, Espoo, Ruoholahdenkatu 23, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan, tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 31.1.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hakemaan pääset tästä: https://app.happo.com/external-application/KL-SIvQGVAyyv4UPLxOAd

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen

talentacquisitionhel@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi
MUUTA TIETOA
Meillä tekemiselläsi on selkeä suunta ja visio. Teet merkityksellistä työtä, jonka seurauksena tarjotaan ura- ja työmahdollisuuksia vuosittain tuhansille nuorille ammattilaisille. Saat ympärillesi yli 200 sitoutunutta kollegaa, jotka kaikki elävät ainutlaatuista yrityskulttuuriamme todeksi päivittäin. Työskentely kasvuyrityksessä takaa, että et tule kokemaan työssäsi kahta samanlaista päivää.

Pidämme henkilökunnastamme erinomaista huolta niin työterveyden, yhteisten vapaa-ajanviettomahdollisuuksien, toimitilojen viihtyvyyden kuin lounas- ja liikuntaetujenkin osalta.