(Poistunut julkaisusta)

Etsitään ravintolapäällikköä viehättävään kartanomiljööseen
Puotilan Kartano

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Rakastatko ravintolamaailmaa ja esimiestyöskentelyä tapahtumarikkaassa ympäristössä? Puotilan Kartano etsii juuri sinua!

Puotilan Kartano sijaitsee merellisessä ympäristössä vain metromatkan päässä Helsingin keskustasta. Runsas palvelukattaus pitää sisällään niin lounas ja a la carte serviisit kuin erilaiset tapahtumat häistä muistotilaisuuksiin. Uusi ravintolapäällikkö pääsee osaksi työympäristöä, jossa toiminnan laaja kirjo mahdollistaa monipuolisen työskentelyn.

Työssäsi vastaat koko ravintolan päivittäisestä toiminnasta: huolehdit että esimerkiksi tilaukset, inventaariot, työvuorosuunnittelu, tilitykset ja omavalvonta tulevat hoidetuiksi asianmukaisesti ja ajallaan.

Toivomme sinun omaavan jo aikaisempaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Olet innostava esimies, jolla on hyppysissään taito motivoida alaisensa loistosuorituksiin. Luotat alaisiisi, ja vastavuoroisesti he voivat luottaa sinuun. Sinulla on kokemuksen lisäksi aitoa näkemystä ravintolatoiminnan kehittämisestä, ja panet visiosi myös käytäntöön. Pidät ripeästä työskentelytahdista ja langat pysyvät vakaasti käsissäsi.

Työt alkaisivat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on kokoaikainen työ. Palkka neuvotellaan kanssasi pohjautuen osaamiseesi sekä aikaisempaan kokemukseesi.