(Poistunut julkaisusta)

Etsitään iloisia tehopakkauksia kesäksi Scandic Ikaalisten kylpylään
Scandic Ikaalisten Kylpylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Etsimme iloisia tehopakkauksia Scandic Ikaalisten kylpylään! Työehtäviä on niin kahvila-, tarjoilija- kuin baarityönkin parissa. Sinulla on mahdollisuus työllistyä kesän ajaksi, mutta myös keikkatyöntekijät ovat tervetulleita! Emme vaadi aikaisempaa kokemusta!

Meidän mielestämme unohtumaton kesätyö koostuu muutamasta asiasta: 1. Duunissa saa olla kivaa ja työkavereiden pitää olla huipputyyppejä! 2. Työn pitää olla vaihtelevaa ja siinä pitää voida kehittyä. Kappas vaan, meillä olisi tarjolla just sellainen työpaikka. Etsimme mahtavaa, energistä ja persoonallista porukkaa työskentelemään Ikaalisten kylpylän eri ravintoloihin.

Ja niitähän riittää! Tässä upean trooppisessa hyvinvointikompleksissa on kahvila, baari, bubi ja a’la carte-ravintola. Ruokaa ja juomaa tarjoillaan hotellivieraille ja muulle väelle lähes kellon ympäri. Voit oman kiinnostuksesi pohjalta erikoistua kahvilaan, baariin tai ruokatarjoiluun. Tai mikä parasta, tehdä halutessasi näitä kaikkia.

Jos nyt mietit: ”hetkinen, enhän minä osaa tarjoilla!” Niin pelko pois, ei kukaan osaa, ennen kuin opettelee! Jos lähdet mukaan kesän 2019 päräyttävimpään kesätyöhön, osallistut Raflateam-valmennukseen, jossa kolmessa päivässä opit kaikki tarjoilutyön salat. Valmennuksen jälkeen olet enemmän kuin valmis hyppäämään ravintola-alan altaaseen, vaikka pää edellä.

Kesästä Ikaalisissa on tulossa aivan mieletön! Hotellissa on useita tapahtumia, livemusaa, keikkoja ja kesäkuussa yhdet festaritkin. Meille sopii, että upottaudut tähän työhön koko kesäksi, tai vain kastaudut toisinaan, eli keikkailet sinulle sopivina aikoina.

Vaikka ravintola-ala ei olisikaan sun loppuelämän haave, käynti alalla kannattaa. Tulet takuuvarmasti oppimaan vuorovaikutuksen virtuoosiksi, jolla löytyy sitä kuuluisaa pelisilmää. Ikaalisten kylpylässä saat olla oma ihana itsesi ja tehdä töitä omalla, persoonallisella tyylilläsi- BE YOU!

Rohkeasti vaan hakemus tulemaan!