(Poistunut julkaisusta)

Etsinnässä timanttinen asiakaspalvelija!
Falck Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Nyt on noin 6 kuukauden, mutta mahdollisesti pidempikin tehtävä tarjolla. Haku on auki vain muutaman päivän, joten haethan heti! Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko luonteeltasi palvelualtis, positiivinen ja vastuuntuntoinen? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelusta, mutta janoat oppia lisää? Mikäli vastasit näihin kyllä, etsimme sinua! Asiakkaamme Falck Oy on vailla timanttisia asiakaspalveluhenkilöitä tiimiinsä Helsingin Malminkartanoon hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Falck hoitaa usean automerkin hätäpalveluita, vakuutusyhtiöiden hätäpalveluita sekä muita neuvonta- ja hätäpalveluita. Lisäksi palvelukeskuksessa hoidetaan valtakunnallisen Falck-hinausverkoston hinaustilausten välitystä.

Tehtävääsi kuuluu nimetyn Premium automerkin asiakkaiden arkipäivän haasteiden ratkaiseminen puhelimitse erinomaisella asiakaspalveluasenteella. Osaamisesi kehittyessä on tehtäväkenttääsi mahdollista laajentaa muihinkin palveluihin. Työ on 2-vuorotyötä, jotka sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 7-21 välille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Yksikään päivä ei ole samanlainen, ja pääset kehittymään tehtävässäsi. Sanomattakin on selvää, että otamme sinut ilolla vastaan, kun aloitat meidän porukassamme! Annamme sinulle mukavan työympäristön lisäksi kattavan perehdytyksen tehtäviin. Falckilla viihdytään ja huolehditaan työntekijöistä!

Voit olla taustaltasi esim. merkonomi, kokeneempi konkari tai vasta uraasi aloittava palvelualan ammattilainen. Olet näppärä tietokoneen käyttäjä ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi, tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun! Arvostamme kovasti oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja, kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä sekä halua oppia uutta!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta järjestelmästämme, niin tutustutaan! Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä Baronan Piiaan arkisin 10-11: Piian tavoitat numerosta 050 506 5144 tai sähköpostitse piia.laitila@barona.fi.