(Poistunut julkaisusta)

Etsimme visuaalista suunnittelijaa Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

NOSH Company Oy on laadukkaita naisten- ja lastenvaatteita sekä kankaita suunnitteleva suomalainen yritys. Korkealaatuiset, sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut tuotteemme tunnetaan NOSH tuotemerkistä. Palvelemme asiakkaitamme NOSH vaatekutsuilla ja verkkokaupan kautta. NOSH vaatekutsut -kotimyyntikonseptimme työllistää noin 140 itsenäistä yrittäjää - NOSH edustajaa eri puolilla Suomea. Suunnittelu, tuotteistus, asiakaspalvelu, markkinointi ja logistiikka työllistävät yrityksessämme yli 20 henkeä. Haussa oleva tehtävä on avoinna Helsingin toimipisteessämme. Yrityksemme päätoimipiste sijaitsee Hämeenlinnassa.

Työn kuvaus:
  Etsimme innokasta ja kokenutta VISUAALISTA SUUNNITTELIJAA osaksi NOSH Company Oy:n markkinoinnin tiimiä. Päätehtäviisi kuuluvat vastuu visuaalisesta ilmeestä, sisällöntuotannon suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä kuva- ja videotuotannosta. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään, ja työsuhde on vakituinen. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä.

Toivomme sinulta:
 

  • Luovan alan kokemusta ja osaamista, esimerkiksi graafisen suunnittelijan koulutustaustan
  • Aiempaa työkokemusta ja näyttöä digitaalisesta markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta
  • Vastuullista työotetta suunnitella laajempia kehitysprojekteja
  • Aiempaa käyttökokemusta InDesign- ja Photoshop -ohjelmista
  • Digitaalisen työympäristön monipuolista hallintaa
  • Erittäin hyviä ajanhallinnan taitoja
  • Erinomaisia kommunikointitaitoja

Lisäksi toivomme sinulta luovuutta ja kykyä huomioida asiakkaiden näkökulmia suunnittelutyössä. Arvostat työn laadukasta lopputulosta aikataulupaineista huolimatta, ja tartut aktiivisesti ja oma-aloitteisesti uusiin työtehtäviin. Toivomme sinulta positiivista ja innokasta asennetta työntekoon, sekä ammattitaitoista näkemystä kehittää markkinoinnin tuotantoamme. Osaat esittää uusia ideoita rohkeasti ja pystyt analysoimaan töidesi tuloksia. Teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi ja muiden tiimien kanssa. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtäviisi kuuluu:
  Markkinoinnin tiimin jäsenenä olet vastuussa graafisesta suunnittelusta printti- ja digiympäristöön, sekä sisältömarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sosiaalisessa mediassa. Visuaalisena suunnittelijana pääset kehittämään ja päivittämään verkkokaupan visuaalista ilmettä, muokkaamaan kuvamateriaalia erilaisiin medioihin, sekä avustamaan kollegoitasi monipuolisissa markkinoinnin työtehtävissä. Lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin ja kuvausjärjestelyihin, kuten -suunnitteluun ja kuvamateriaalien hallintaan.

Tarjoamme sinulle:
  Tässä positiossa saat näköalapaikan ekologiseen muotiin, ja tarjoamme sinulle mukavan tiimin, sekä innostavan työyhteisön tuen. Työnkuva pitää sisällään monipuolisen ja haastavan markkinoinnin tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään omaa osaamistasi ja itseäsi visuaalisena suunnittelijana.
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin keskiviikkoon 20.syyskuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari noora.paakkari@adecco.fi

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Noora Paakkari .

Asiakkaan tehtävänimike:  Visuaalinen suunnittelija


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI & ESPOO