(Poistunut julkaisusta)

Etsimme vastavalmistunutta IT-alan osaajaa Service Desk -tehtäviin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Onko IT ja tekniikka intohimosi ja sinulla on loistoasenne työntekoon? Onko periksiantamaton ja positiivinen asenteesi valttikorttisi? Academic Work etsii Service Desk -asiantuntijaa osaksi Samlinkin huipputiimiä! Voisiko tämä olla juuri sinun mahdollisuutesi? Lue lisää alta ja hae tehtävää heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Service Desk -asiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Oy Samlink Ab.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit teknisenä tukena asiakkaille ja yrityksen sisäisille työntekijöille sekä puhelimitse että sähköpostitse. Työtehtävät liittyvät Windows10 ja Office2016 - tukeen, mutta pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tehtäviin esimerkiksi robotiikan ja tikettijärjestelmän kehityksen parissa. Avustat asiakkaita mm. palvelimiin, ohjelmistoihin, mobiililaitteisiin ja käyttäjätunnuksiin liittyvissä ongelmissa. Tulet myös tiedottamaan asiakkaita mahdollisista häiriötilanteista. Service Desk -tehtävien lisäksi pääset perehtymään myös valtuushallintaan, esimerkiksi käyttäjätunnusten antamiseen, poistamiseen ja niihin liittyviin prosesseihin.

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi osana huipputiimiä! Samlink tukee työntekijöidensä kehitystä ja erikoistumista heidän kiinnostuksensa mukaan mahdollistaen etenemisen haastavampiin tehtäviin. Haluatko ottaa ensimmäisen askeleen urallasi?
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on alalle sopiva korkeakoulututkinto, esimerkiksi IT-tradenomi. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta, Windows- ja Office-paketeista tai esimerkiksi kesätöistä help desk -tehtävistä. Aikaisempaa työkokemustakin tärkeämpää on kuitenkin persoonasi - tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Omaat positiivisen, sosiaalisen ja mutkattoman asenteen työtä kohtaan etkä kavahda hektistäkään työilmapiiriä. Olet aidosti kiinnostunut IT:stä ja tekniikasta sekä tartut innoissasi ja epäröimättä uusiin haasteisiin. Tiimityöskentely on sinulle luontaista ja nautit asiakaspalvelutilanteista. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia kommunikaatiotaitoja niin englanniksi kuin suomeksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva IT-alan koulutustausta (YO tai AMK)
* Avoin, energinen ja sosiaalinen asenne
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä
* Kiinnostus IT:tä ja tekniikkaa kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Kaikki tuntemus Windows10 ja Office2016-paketista nähdään suurena etuna!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin. Mahdolliset yksittäiset iltavuorot klo 21 asti.

Kesto: Vuoden 2019 loppuun, mahdollisuus keskustella jatkosta.

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseenhel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme Oy Samlink Ab on oman alansa moniosaaja; haastavien tietojärjestelmien ratkaisu- ja palvelutoimittaja ja taloushallinnon ammattilainen. He mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Edelläkävijöiden kumppanina Samlink tekee yhteistyön luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi.