(Poistunut julkaisusta)

Etsimme varastotyöntekijää Riihimäelle, Oy AGA Ab
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
  Oy AGA Ab on osa Linde Groupia, joka on maailman johtavia teollisuuskaasu- ja teknologiayhtiöitä. Linde Groupilla on noin 62 000 työntekijää yli 100 maassa. Suomen AGA on osa Linde Groupin Pohjois-Euroopan yksikköä, johon kuuluvat kaikki Pohjoismaat sekä Baltian maat. AGA on alueensa johtava teollisuuskaasujen toimittaja, jonka kokonaisratkaisuihin sisältyvät mm. kaasut, kaasulaitteistot, prosessiosaaminen sekä koulutus- ja huoltopalvelut. AGAn kehittynyt kaasuteknologia auttaa asiakkaita parantamaan kannattavuutta, turvallisuutta ja laatua sekä suojelemaan samalla ympäristöä.
 
Haemme asiakkaallemme Aga Oy:lle Riihimäelle logistiikkatyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun asti. Työ on kolmivuorotyötä ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
 
Sinulla on ammatillinen peruskoulutus ja/tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työturvallisuuskortti ja trukinajotaito lasketaan eduksesi.
Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskenteleyyn. Et pelkää koneita eikä sinulla ole esteitä toimia fyysisessä työssä.
 
 
Otathan huomioon, että kyseessä on täysin savuton työpaikka.
 
 
Tehtäviisi kuuluu erilaisia varastotehtäviä,  mm. kaasupullojen siirtelyä ja lastaamista.
 
 
Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, perehdytyksen työhön ja kilpailukykyisen palkan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae sitä oheisen linkin kautta , kuitenkin viimeistään 6.7.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Savela, anne.savela@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikkatyöntekijä


Sijainti:  Riihimäki


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anne Savela


Toimipaikka:  Hyvinkää