(Poistunut julkaisusta)

Etsimme Varastotyöntekijää kesätöihin Riihimäelle, BASF
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme BASF:lle varastotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Työsuhde on määräaikainen kesäkuun alusta elokuun loppuun.
Toivomme, että olet kerryttänyt jo työkokemusat esimerkiksi opiskeluiden ohesta tai kesätöistä. Alan työkokemusta emme edellytä, mutta se katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä, joka välittää työympäristöstään. Tehtävä edellyttää trukilla ajotaitoa sekä hyviä IT-taitoja, SAP toiminnanohjausjärjestelmän kokemus katsotaan eduksi.
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään BASF Oy:n varastolla mm. paperikemikaalien, paperikemikaalien ja rakennuskemikaalien parissa. Työtehtäviäsi ovat keräily, hyllytys ja vastaanotto. Tulet työskentelemään osana kolmenhengen varastotiimiä. Työt tehdään aamuvuorossa 7-15 tai 8-16.
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, elokuun loppuun saakka. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä  työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Jarkko Rissanen sähköpostitse jarkko.rissanen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä, kesätyö


Sijainti:  RIIHIMÄKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Jarkko Rissanen


Toimipaikka:  Hyvinkää