(Poistunut julkaisusta)

Etsimme Valon Koneelle Pääkirjanpitäjää
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

 

 

 

Maailman johtava roottorikuorimakoneiden valmistaja Valon Kone (VK) on globaalisti toimiva yritys, joka on erikoistunut roottorikuorimakoneiden sekä kuorinnan yhteydessä toimivien puun redusointilaitteiden kehittämiseen ja valmistukseen. VK:lla on tarjota ratkaisu kaikkiin teollista kuorintaa koskeviin ongelmiin kohteissa, joissa puut voidaan syöttää kuorimakoneeseen yksitellen. Valon Koneen laajasta tuotevalikoimasta löytyy varmuudella sopiva konemalli erilaisiin kuorintaolosuhteisiin puulajista riippumatta.Haemme Valon Koneelle Lohjalle Pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2019.Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta jämptiyttä, järjestelmällistä otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet hyvä organisoimaan omaa tekemistäsi ja pysyt annetuissa aikatauluissa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja taloushallintoon soveltuva koulutus. Pystyt työskentelemään sujuvasti englannin ja suomen kielellä.
Työtehtävät vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, ja osaat toimia myös kiireen keskellä. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja työskentelet mielellään tiimissä.


Tehtäviisi kuuluu Lohjan toimipisteen päivittäiseen ja kuukausittaiseen kirjanpitoon, maksatukseen, palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin liittyvät tehtävät. Tukenasi on toimiva ja kokenut taloustiimi.Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä menestyvässä ja hyvämaineisessa yrityksessä, jonka taloushallinto on hyvin hoidettu ja organisoitu. Tehtävä on vakituinen ja Valon Kone tulee tekemään työsopimuksen valittavan henkilön kanssa.
Kaikkiin kysymyksiin vastaa Seppo Seunavaara 050-3869811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi
Hae paikkaa heti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.