Etsimme valmentajaa nuorten uravalmennuspalveluihin Pirkanmaalle
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Vahvistamme Pirkanmaan valmennustiimiämme ja etsimme nyt ratkaisukeskeistä valmentajaa vakituiseen työsuhteeseen viemään nuorten (18-30v) asiakkaidemme uria eteenpäin!

Tässä nuorille suunnatussa valmennuksessa tavoitteena on, että asiakkaasi sijoittuu työhön, koulutukseen tai muodostaa tilanteeseensa sopivan, konkreettisen suunnitelman. Valmennusta annamme sekä yksilö- että ryhmämuotoisesti, ja kokonaisuus suunnitellaan tiimimme vahvuuksien mukaan. Osallistavalla, kannustavalla ja motivoivalla otteellasi varmistat, että asiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen meihin.

Tulevan kollegasi sanoin: "Nuorten aikuisten kanssa työskentelyssä on aina parasta, kun näet läheltä yksilön polun, pääset hetkeksi kulkemaan siinä rinnalla ja näette yhdessä sen eteenpäin menemisen jo usein lyhyessäkin ajassa. Valmennuksessa pääset hyödyntämään monipuolisesti omaa osaamistasi osana Spring Housen moniammatillista tiimiä ja tarjoamaan ihmiselle vuorovaikutuksellista konkreettista tukea ja kannustusta juuri hänen polulleen ja tavoitteissaan etenemiselle."

Tule mukaamme viemään nuorten asiakkaidemme uria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, jonka lisäksi jokin muu tehtävää tukeva koulutus (Esim. muu soveltuva tutkinto, työvalmentajan erikoisammattitutkinto, pedagoginen pätevyys, opinto-ohjaajan pätevyys, työkykykoordinaattorin koulutus, tai työpaikkaohjaajan koulutus)
Vähintään 3 vuotta kokemusta työllisyyspalveluiden toteuttamisesta, uraohjauksesta, tai työnhaun tukemisesta
Liikkumisvalmiutta Pirkanmaan alueella
Tietoteknistä ketteryyttä ja TE-toimiston sähköisten palveluiden tuntemista
Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen nuorten valmennuksen parista


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn sekä loistavan, toisiaan tukevan tiimin
Mahdollisuuden kehittää osaamistasi Meillä
Työterveyshuollon Terveystalolla ja E-passin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi
Työtoverin kertomana: "Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi." 


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi tähän Spring House Oy:n tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä! Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta jonna.seppala@springhouse.fi tai 044 420 4274.


Lisätietoja

Jonna Seppälä
Rekrytoija
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4274
jonna.seppala@springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot