(Poistunut julkaisusta)

Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa Labour Law Specialistia Academic Workille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Labour Law Specialistin tehtävässä yhdistyvät itsenäinen kehitystyö ja eri ryhmien, kuten sisäisten työntekijöidemme, konsulttiemme tai asiakkaidemme, auttaminen. Tehtävään sisältyy myös prosessien kehitystyötä sekä koulutusten suunnittelua ja pitämistä - tältä osin on ollut mahtavaa päästä erikoistumaan ja ottamaan suurempaa vastuuta tietyistä asiakokonaisuuksista. Ylöspäin suuntautuva oppimiskäyrä on tässä tehtävässä taattu!
-Marja, Labour Law Specialist
KUVAUS
Academic Work on vahvaa kasvua tekevä myyntiorganisaatio. Toimimme henkilöstöpalvelualalla, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla.

Kovan kasvumme myötä etsimme nyt toista Labour Law Specialistia toimimaan organisaatiomme tukena työlainsäädäntöön sekä henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä. Tämä rooli yhdistää saumattomasti itsenäisen asiantuntijatyön sekä monipuolisen yhteistyön eri sidosryhmien kanssa. Laaja-alaisten työtehtävien ja vaihtelevien tilanteiden myötä työ on monipuolista ja joskus päivän agenda voi muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Koko ammattitaitoista ja sydämellistä tiimiä luotsaa ammattitaitoinen Head of Labour Law, ja tämän lisäksi tiimiin kuuluu työlainsäädäntöön ja tietosuojaan erikoistunut Labour Law & Data Protection Specialist sekä Labour Law Assistant.

Tarjoamme


* Asiantuntijauran startin: yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa pääset syventymään niin prosessien kehitystyöhön kuin esimerkiksi henkilöstön koulutusten suunnitteluun ja vetämiseen.
* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa ylimääräisen palkallisen lisälomaviikon vuosittain, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekäerilaisiatapahtumia ja konferenssimatkoja upeiden kollegoidesi kanssa.

TYÖNKUVA

* Toimit organisaatiomme tukena työlainsäädäntöön sekä henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä
* Yhdessä Labour Law -tiimin kanssa varmistat, että toimimme lain ja työehtosopimusten mukaisesti
* Vastuu yhteistoimintaneuvotteluihin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä, esim. materiaalien valmisteleminen, työpaikkojen tarjoaminen ja työntekijöistä huolehtiminen. Tämän lisäksi autat tarpeen mukaan Head of Labour Law:ta yksilöyhteistoimintaneuvotteluiden vetämisessä yksittäisten vuokratyöntekijöidemme kanssa
* Omien vastuualueidesi prosessien kehittäminen ja sen varmistaminen, että henkilöstöllämme on paras mahdollinen tuki näillä osa-alueilla. Vastuualueisiisi tulevat kuulumaan esimerkiksi poissaolot, työympäristö, etätyö sekä ulkomailla työskentely.
* Henkilöstön koulutusten suunnittelu ja pitäminen
* Koko Labour Law -tiimimme on vastuussa muun muassa työlainsäädännön prosessien kehittämisestä sekä työsuhteiden hallinnoimisesta Sympa HR-järjestelmässämme
* Erilaiset työlainsäädäntöön ja HR:ään littyvät projektit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Emme hae tehtävään kokenutta ammattilaista, vaan etsimme oikeaa henkilöä ja perehdytämme sinut tehtävään. Tärkeintä on siis, että sinulla on kova motivaatio oppia uutta ja haluat kehittää sekä itseäsi että yritystämme.

Tämä lisäksi edellytämme:


* Noin 1-2 vuotta työkokemusta työtehtävää tukevista tehtävistä (esim. avustavat HR-tehtävät)
* Korkeakoulututkinto
* Vahva kiinnostus työnlainsäädäntöä ja työehtosopimuksia kohtaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
* Proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työntekoon
* Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä ja tarkkaa otetta työntekoon, sekä joustavuutta ja aitoa halua auttaa muita


Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen työehtosopimusten parissa työskentelystä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Keilaranta 4
* Palkka: Sopimuksen mukaan, kuukausipalkka
* Yhteyshenkilö: Fanny Sevón, Talent Acquisition Manager
* Julkaisupäivämäärä: 4.2.2020


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Käytämme hakuprosessissamme testejä (persoonallisuustesti ja loogista päättelykykyä mittaava testi) heti rekrytointiprosessin alkuvaiheessa, joten varaathan niiden suorittamiseen n. 30-45 minuuttia. Me Academic Workilla uskomme potentiaaliin ja pelkän hakemuksen läpikäymisen sijaan psykometriset testit auttavat meitä tutustumaan sinuun paremmin. Testaus on myös objektiivinen ja syrjimätön tapa käsitellä hakemuksia. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.
Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä AW-laisia on Suomessa jo yli 180.