(Poistunut julkaisusta)

Etsimme ulkotyöntekijöitä Kotkan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme Ulkotyöntekijöitä ulkoalueiden kunnossa- ja ylläpitotehtäviin Kotkan alueelle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Toivomme hakijoilta:
- aikaisempaa kokemusta ulkotöistä,
- kokemusta raivaussahasta
- motivoitunutta asennetta työntekoon,
- reipasta asennetta ja joustavuutta
- sekä itsenäistä otetta työskentelyyn
 
Aikaisempi kokemus esimerkiksi raivaustöistä, ruohonleikkuusta (päältäajettavalla ruohonleikkurilla) ja muista ulkoalueiden siistimiseen ja ylläpitoon liittyvistä tehtävistä.

Vastuualueisiisi kuuluu monipuolisesti erilaiset ulkoalueiden kunnossapitotyöt. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi nurmikkoalueiden leikkuu erilaisilla välineillä, raivaustyöt sekä muut kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoitoon liittyvät monipuoliset tehtävät.

Tarjoamme sinulle kesätyömahdollisuuden monipuolisissa tehtävissä. Saat mahdollisuuden työskennellä ulkona ja vastata itsenäisesti omasta kädenjäljestäsi.
Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä! Lisätietoja antaa Adeccolta Suvi Blomqvist p. 040 635 7649 tai suvi.blomqvist@adecco.fi . Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hae tehtävää heti, sillä paikat täytetään heti kun sopivia ehdokkaita löytyy! Hakuaika päättyy 24.06.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ulkotyöntekijä


Sijainti:  HAMINA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka